Én most valahogy "éreztem" magamban, hogy közeledik. Általában 6-kor kelek, de múlt héten minden nap közel egy órával korábban ébredtem, remélem holnaptól is így marad. :D Egyébként ilyenkor úgy érzem, gyorsabban telik az idő, meg ha nincs ilyen, mint fent írtam, akkor én is fáradtabb vagyok. 20/f
2017. márc. 26. 17:36
13/21 anonim válasza:
Nálam semmi hatással nincsen óraátállítás.
29/F
2017. márc. 26. 17:40
14/21 anonim válasza:
Lefaraszt, mert egy oraval tovabb aktiv akarok lenni, akkor is ha mar osszeesek faradtsagtol. Kell 1-2 het megszokni.
29/n
2017. márc. 26. 18:26
15/21 anonim válasza:
Hát, mivel tegnap egy házibuliban voltam a haverokkal, és nagyon jól éreztem magam, utáltam, hogy egy órával rövidebb :D Egyébként én nem érzek meg belőle semmit, de szerintem azért, mert amúgy is szét van esve a bioritmusom.
2017. márc. 26. 18:39
16/21 anonim válasza:
Én most olvasom, hogy óraátállítás volt :D
Ebből is látszik mennyire érint engem :D
2017. márc. 26. 19:13
17/21 anonim válasza:
Pár napig meg vagyok zavarodva, fáradtabb vagyok, de hozzászokok.
20L
2017. márc. 26. 19:24
18/21 anonim válasza:
Tavaszi óraátállítás: szeretem, mert nagyon jó, hogy 1 órával tovább világos van. Ezért cserébe nekem nem nagy ár, hogy az átállás éjszakája egy órával rövidebb. Számomra a nyár közeledtét jelzi, és ez sokat dob az általános közérzetemen, imádom a hosszú nyári délutánokat. Sokkal jobb szerintem a nyári időszámítás.
Őszi óraátállítás: utálom!!! Az első pár hétben borzasztóan idegesít, hogy milyen korán sötét van már, így is egész télen lehangolt vagyok miatta. Gyűlölöm, amikor sötétben megyek és sötétben jövök, csak hétvégente látom otthon a napot.
26/L
2017. márc. 26. 20:12
19/21 anonim válasza:
Abszolút semmi hatása nincs. 1 órával kevesebbet alszik az ember egyetlen éjszaka... Hűha. Máskor is előfordul.
2017. márc. 26. 20:35
20/21 anonim válasza:
Rám nincs semmilyen hatással, mert amúgy is mindig máskor fekszem le, és máskor kelek fel, szóval ez az egy óra nem számít sokat, észre sem vettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!