Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Óraátállítás hatásai?

Óraátállítás hatásai?

Figyelt kérdés

Rád milyen hatással van?

Életkort és nemet is kérek! :)

2017. márc. 26. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem mondanák észre sem vennénk
2017. márc. 26. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Én most valahogy "éreztem" magamban, hogy közeledik. Általában 6-kor kelek, de múlt héten minden nap közel egy órával korábban ébredtem, remélem holnaptól is így marad. :D Egyébként ilyenkor úgy érzem, gyorsabban telik az idő, meg ha nincs ilyen, mint fent írtam, akkor én is fáradtabb vagyok. 20/f
2017. márc. 26. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Nálam semmi hatással nincsen óraátállítás.

29/F

2017. márc. 26. 17:40
 14/21 anonim ***** válasza:
35%

Lefaraszt, mert egy oraval tovabb aktiv akarok lenni, akkor is ha mar osszeesek faradtsagtol. Kell 1-2 het megszokni.

29/n

2017. márc. 26. 18:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát, mivel tegnap egy házibuliban voltam a haverokkal, és nagyon jól éreztem magam, utáltam, hogy egy órával rövidebb :D Egyébként én nem érzek meg belőle semmit, de szerintem azért, mert amúgy is szét van esve a bioritmusom.
2017. márc. 26. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Én most olvasom, hogy óraátállítás volt :D

Ebből is látszik mennyire érint engem :D

2017. márc. 26. 19:13
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Pár napig meg vagyok zavarodva, fáradtabb vagyok, de hozzászokok.

20L

2017. márc. 26. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

Tavaszi óraátállítás: szeretem, mert nagyon jó, hogy 1 órával tovább világos van. Ezért cserébe nekem nem nagy ár, hogy az átállás éjszakája egy órával rövidebb. Számomra a nyár közeledtét jelzi, és ez sokat dob az általános közérzetemen, imádom a hosszú nyári délutánokat. Sokkal jobb szerintem a nyári időszámítás.

Őszi óraátállítás: utálom!!! Az első pár hétben borzasztóan idegesít, hogy milyen korán sötét van már, így is egész télen lehangolt vagyok miatta. Gyűlölöm, amikor sötétben megyek és sötétben jövök, csak hétvégente látom otthon a napot.

26/L

2017. márc. 26. 20:12
 19/21 anonim ***** válasza:
29%
Abszolút semmi hatása nincs. 1 órával kevesebbet alszik az ember egyetlen éjszaka... Hűha. Máskor is előfordul.
2017. márc. 26. 20:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Rám nincs semmilyen hatással, mert amúgy is mindig máskor fekszem le, és máskor kelek fel, szóval ez az egy óra nem számít sokat, észre sem vettem.
2017. márc. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!