Miért vannak olyan öregemberek, akik a fiataloktól vagy a gyerekektől kérnek pénzt hogy aztán elihassák? Nem érzik magukat rosszul hogy egy nem kereső embertől veszik el a pénzt? Nem szégyenlik magukat?
Te, én öregembereknek a 80 éveseket hívom, nem az italozgató 50-eseket, akik meg se szokták érni az öregkort. Ahhoz minimum józan, tiszta fej kell, és még úgy se jön össze mindenkinek...
Egyébként meg minél több pénzt adnak neki italra, annál hamarabb szabadulnak tőle.
(Amúgy másfelől is meg lehet közelíteni a történetet, ha neked kellett volna végigélni az ő megnyomorított életüket, te is innál, hidd el nekem. Ennek a világítótelefonnyomkodó generációnak elképzelése sincs róla, mit műveltek le az emberekkel a rendszerváltás környékén.)
Én lehet fordítva vagyok bekötve, de én mindig adok nekik egy kis aprót. Az sem érdekel, ha italra költi a szerencsétlen.
Nem tudom mit hoz az élet, nem ítélkezek...
Kérdező! Miért állítasz olyant, ami nem igaz?
Ugyanis egyáltalán nem nézik, hogy hány éves az akitől pénzt kérnek. Mindenkitől kérnek, aki arra megy.
(Avagy ott állsz mellettük egész nap, hogy ezt állítod tényként?!
Amúgy nem kellene ennyire ráverni az ivást a hajléktalanokra.
Bármelyik egyetemista csaj, lány létére többet iszik egy hétvégén, mint ezek egész héten!!!
Igazad van. A csajok pl. nem az utcán "kérnek" pénzt az italra.
Ők eleve elvárják, hogy az adott szórakozóhelyre ingyen beengedjék őket és a pasik fizessenek nekik!!!
(Ha nagyobb leszel, majd rájössz magad is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!