Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti meg szoktátok nézni később...

Ti meg szoktátok nézni később a kérdéseket, melyekre válaszoltatok? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Igen,mert kíváncsi vagyok a kérdező válaszára meg néha van olyan hogy másik válaszolók írnak választ az én válaszomra. Ha valami komoly problémáról van szó akkor szemmel követem hogy megoldódik e .
2017. márc. 24. 10:10
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

nálam a gyakorizás úgy megy, hogy:

megválaszolt kérdések

emberek

családi kapcsolatok

felnőtt párkapcsolatok

szexualitás

ezek vannak nyitva és frissítek egy-egy oldalon és ha van privát arra válaszolok utána böngészem tovább az adott lapot

a fent leírt listán hátulról megyek visszafele, szóval a megválaszolt kérdéseknél amikor frissítek megjegyzem az utolsó időpontot és az összes amire később érkezett válasz azt mind megnyitom és megnézem őket...

miért?

általában megpróbálok segíteni, vagy érdekel a vélemény az adott témában

sokat tanulhat az ember ha figyel és rengeteg érdekes emberrel lehet itt megismerkedni :)

24F

2017. márc. 24. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Mert gondolkodónak tartom magam, megnézem.

Megnézem azért, mert az ellenvélemény is érdekel, még akkor is, ha nem értek vele egyet.

2017. márc. 24. 10:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
2017. márc. 24. 10:32
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen, megnézem és elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy vajon miért pontoztak le, ha feltételezésem szerint tárgyszerűen igyekeztem választ adni. Sajnos sokszor érzem úgy, hogy sokan nem kedvelik az indulatoktól mentes válaszokat.
2017. márc. 24. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Én is megnézem és néha bosszant, hogy az értékes választ nem köszöni meg a a kérdés feltevő. Többnyire a diákokra jellemző ez.
2017. márc. 24. 10:44
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Aznap igen. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit válaszoltak, vagy hogy a kérdező reagált-e valamit.

Később már nem szoktam visszanézni. Naponta vagy másnap kitörlöm a megválaszolt kérdéseket a listámból. Csak néha tartok meg egyet, ha olyan infó van benne, ami nekem is hasznos lehet még.

2017. márc. 24. 10:51
 8/14 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket, ne pontozzátok le egymást! Nincs rossz válasz egy ilyen kérdésnél :)
2017. márc. 24. 12:07
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Szinte mindig. Csak akkor nem szoktam ha az adott topikot megszállja pár gyökér és az értelmes párbeszédre már nincs esély, ilyenkor törlöm is az x-szel a listából.
2017. márc. 24. 15:19
 10/14 Noblesse Oblige ***** válasza:

Van, hogy igen van, hogy nem.

A legtöbb kérdés többfordulós. Tehát folyamatos interakció van a kérdezővel. (a legtöbbször a kiirt probléma jéghegy csúcsa, és ahogy haladunk előre úgy derülnek ki a valódi gondjai gyökerei)

Másfelől viszont érdekel a többiek válasza is. Ki, hogy milyen szemszögből közelíti meg a kérdést. Pl. sokszor van, hogy az én véleményemmel teljesen ellenkező válasz nagyon tetszik. És elgondolkodok rajta, hogy talán nemcsak az én nézőpontom jó, előremutató.

2017. márc. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!