Ti meg szoktátok nézni később a kérdéseket, melyekre válaszoltatok? Ha igen, miért, ha nem, miért?
nálam a gyakorizás úgy megy, hogy:
megválaszolt kérdések
emberek
családi kapcsolatok
felnőtt párkapcsolatok
szexualitás
ezek vannak nyitva és frissítek egy-egy oldalon és ha van privát arra válaszolok utána böngészem tovább az adott lapot
a fent leírt listán hátulról megyek visszafele, szóval a megválaszolt kérdéseknél amikor frissítek megjegyzem az utolsó időpontot és az összes amire később érkezett válasz azt mind megnyitom és megnézem őket...
miért?
általában megpróbálok segíteni, vagy érdekel a vélemény az adott témában
sokat tanulhat az ember ha figyel és rengeteg érdekes emberrel lehet itt megismerkedni :)
24F
Mert gondolkodónak tartom magam, megnézem.
Megnézem azért, mert az ellenvélemény is érdekel, még akkor is, ha nem értek vele egyet.
Aznap igen. Kíváncsi vagyok, hogy mások mit válaszoltak, vagy hogy a kérdező reagált-e valamit.
Később már nem szoktam visszanézni. Naponta vagy másnap kitörlöm a megválaszolt kérdéseket a listámból. Csak néha tartok meg egyet, ha olyan infó van benne, ami nekem is hasznos lehet még.
Van, hogy igen van, hogy nem.
A legtöbb kérdés többfordulós. Tehát folyamatos interakció van a kérdezővel. (a legtöbbször a kiirt probléma jéghegy csúcsa, és ahogy haladunk előre úgy derülnek ki a valódi gondjai gyökerei)
Másfelől viszont érdekel a többiek válasza is. Ki, hogy milyen szemszögből közelíti meg a kérdést. Pl. sokszor van, hogy az én véleményemmel teljesen ellenkező válasz nagyon tetszik. És elgondolkodok rajta, hogy talán nemcsak az én nézőpontom jó, előremutató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!