Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a mai fiatalok-amikor...

Ezek a mai fiatalok-amikor öreg leszek én is pont ezt mondom majd?

Figyelt kérdés

Hogy miket csinálnak hát néz meg ki van a seggük a gatyából meg az utcán smárolnak és egymás lába között nyúlkálnak mocsok és fertő-mondom majd 70 évesen és eszembe se jut majd hogy én is épp ezt csináltam és én is épp ezt hallottam anno?

És ha valaki ezt az orrom alá dörgöli és eszembe juttatja vörös fejjel habzó pofával bizonygatom majd hogy "nem úgy van a'!! hát én ilyet soha ..."

Ez így lesz?

2017. márc. 23. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem középkori gondolkodás, ez a normális gondolkodás.
2017. márc. 23. 14:21
 12/22 A kérdező kommentje:

Na most állj. Fiygeljük ezt a gyökér érvelést? ne járjanak a csajok úgy ahogy mert te nem vagy rájuk kíváncsi-mondod te.

Oké.

Én meg azt mondom: JÁRJANAK A csajok úgy ahogy mert én MEG KÍVÁNCSI vagyok rájuk.

Na most madárkám erre mi lesz a válasz?

Mert ugye mivel vagy több te mint én hogy az legyen amit akarsz?

Vagy fordítva: mivel vagyok én több mint te hogy az legyen amit akarok?

Hát az egyik almát akar a másik körtét-de miért az legyen amit egyik vagy másik akar? Hát ki az egyik? Egy senki. Hát ki a másik? Egy senki....

Na most ki fog dönteni? Az élet. És ha kimész az utcára hát inkább az van amit én akarok mint amit te ugye ez vitán felüli... és egyre inkább az lesz.

A hozzád hasonló múzeumi követületek meg mehetnek a vitrinbe porosodni.

Ha nem vagy máris ott.

2017. márc. 23. 15:47
 13/22 A kérdező kommentje:

"Senki se kíváncsi mások nyilvános smárolására, enyelgésére. "

És ezt te honnan a reetkből tudod? Megkérdeztél A-Z-ig mindenkit? Bírom az ilyen fellengzős gyökereket. "Senki se" persze. És ha ideohozok neked valakit aki meg igen akkor mi a retek van? Akkor megdőlt a "senki se" teória.

Madárkám!!

Meg mi az hogy "úgy kell úgy jó úgy normális" hát majd azt én eldöntöm hogy NEKEM mi a jó... csak én és senki más.

Te dönthetsz úgy hogy NEKED úgy jó, de NEKEM nem szabhatod meg. hogyan merészeled venni még a gondolatot is... Majd azt én eldöntöm mi a jó.

2017. márc. 23. 15:51
 14/22 anonim ***** válasza:
#3as vagyok, képzeld, ezek nélkül is élheted az életed, nem mondom, hogy sosem csókoltak meg az utcán, de nem másztam bele a másik torkába, sőt volt, hogy buszon ültem, és láttam két pattanásos tinit, akik kb egymás arcát nyalták falták, hát kössz, hányingerem lett tőle, ha belegondoltam, mit nyalnak le egymás arcáról. És igenis nagyon divatosan jártam, sokan szerettek volna velem lenni, felvettem miniszoknyát pici felsővel, de ez nem jelentette azt, hogy látták a melleimet meg a lábam közét. Lehet ezt gusztusosan is csinálni, nem kell mindenkinek tudni, ki mikor kivel baszik.
2017. márc. 23. 15:52
 15/22 A kérdező kommentje:

Elhiszed viszont hogy a két tini

1) marha jól érezte magát közben

b) magasról leszarták hogy te vagy akárki ki mit gondol.

Hányingered van? Nem tetszik? Fordulj el.

Szted kit érdekel?

Én azért mert Xnek nem tetszik nem állnél le semmivel.

Sőt lehet hogy 2x olyan vehemenciával csinálnám csak azért hogy pukkasszam a seggeket. Akiket lehet...

2017. márc. 23. 15:55
 16/22 A kérdező kommentje:

" nem kell mindenkinek tudni, ki mikor kivel baszik.

"

De úgyis tudja...

2017. márc. 23. 15:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó, tudjuk, értjük, fiatal vagy, neked mindent lehet, de most már eléggé eltértél a saját kérdésedtől. Egyébként tolhatod, hogy csakazértis, csak lehet meglepődnél, ha mondjuk a rendőr bácsik bevinnének közszemérem

sértésért.

2017. márc. 24. 10:22
 18/22 A kérdező kommentje:

"csak lehet meglepődnél, ha mondjuk a rendőr bácsik bevinnének közszemérem "

Ühüm. Oké. Addig álljálk fél lábon míg ez megtörténik maradjunk ennyiben sztem.

2017. márc. 24. 10:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer szemtanúja leszel, ahogy apád markolászik anyád szoknyája alatt, anyád meg apád nadrágjában, hisz nekik os ugyanannyi joguk van hozzá, mint neked. Persze akkor jönne a "fuuuuj, ne má'".
2017. márc. 24. 10:25
 20/22 anonim ***** válasza:

"ne járjanak a csajok úgy ahogy mert te nem vagy rájuk kíváncsi-mondod te.

Oké.

Én meg azt mondom: JÁRJANAK A csajok úgy ahogy mert én MEG KÍVÁNCSI vagyok rájuk. ...

Na most ki fog dönteni? Az élet."

Nem. A lányok. Vagyis ki-ki a saját öltözékéről dönt, és ebbe az ég világon senki nem szólhat bele. Legalábbis boldogabb országokban, és remélem, hogy mi is azok közé tartozunk még.

2017. márc. 24. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!