Miért ilyen felszínesek és közönségesek a fiatalok?
Szerintem kisebb korban nem alakult ki érdeklődés/életcél. Azért az gáz, ha az egyetlen referencia a külső.
20/F
Csodálkozom, hogy még nem jött az ügyeletes megmondóember, aki azt írja az ilyen kérdéseknél: "biztos csak azt várja, hogy megdicsérjék, na itt a napi különleges hópelyhünk hööö".
Kérdésedre válaszolva, szerintem azért, mert befolyásolhatók/félnek attól, hogy kiközösítik őket.
Huszonéves vagyok, sajnos az én korosztályomban is javarészt ez megy.
Nem akarok, és nem is tudok beilleszkedni közéjük. Nem akarok, mert anyagiasak, felszínesek, minden téren tudatlanok, és céltalanok - ilyenek társaságából köszönöm, nem kérek; és nem is tudok, mert van pár "betegségem", amelyek miatt elvből elutasítják a társaságom. (Bár szerintem inkább az lehet a baj, hogy nem tudnak arról se semmit, mint kb. minden másról.)
biztos csak azt várja, hogy megdicsérjék, na itt a napi különleges hópelyhünk hööö
ja és az erősebb kutya oktojál
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!