Szerintetek egy nagyon helyes, jó testű, okos fiú tipikusan olyan, aki nem áll meg egy nőnél?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez elég hülye kérdés és ezt így nem lehet megmondani. De a fiú aki tetszik nekem látszólag nagyon ad a külsejére, mindig jó cuccokba jár és a haját is belövi. Helyes, okos és kicsit izmos. Úgy tudom nincs barátnője. Az ilyen férfi nagy eséllyel nőcsábász? Főleg ha hosszú ideje szingli. Akkor tuti alkalmi kapcsolatai vannak? Kicsit kételkedem, mert eléggé félénknek tűnik, de nem tudom eldönteni. Érdekelne mások véleménye is.2017. márc. 20. 18:37
1/3 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy vannak alkalmi kapcsolatai. Ha fiatal és megteheti, akkor meg is teszi. Valószínűleg nem igazán talál olyan csajt, aki mellett érdemes lenne maradnia.
2/3 anonim válasza:
Ismerek olyan srácot akire illik a leírás és nem nőcsábász ennek ellenére.
Szerintem manapság 100 csajjal kavarni nem egy menci dolog. Kétlem, hogy aki tényleg ad magára, az ilyenekbe utazna. Azt el tudom képzelni, hogy tetszeni akar minden lánynak, de magcsalni nem fog csak azért, mert mondjuk ráírt valami könnyebb vérű lány facebookon.
3/3 anonim válasza:
Ha félénk lehet,hogy alkalmi kapcsolatai sincsenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!