Csak nekem vannak ilyen ertetlen emberek a kornyezetemben?
Figyelt kérdés
2 eve tejfeherje allergiam van, es meg mindig magyaraznom kell mindenkinek, hogy nem tejcukor meg laktoz... es akkor meg vannak sertodve, ha hozzak nekem a laktozmentes akarmit es szolok, hogy en ezt nem ehetem, mert meg rosszabbul vagyok tole, mint a sima tejtermekektol... de nem idegeneknel vagy ismerosoknel gond ez, hanem mondjuk anyukam, aki egy okos, ertelmes no, miert nemnem kepes felfogni a kulonbseget, amikor napi szinten egyutt vagyunk es jo kapcsolatban? Meg ilyesmik. Es akkor nagy boldogan hozza a laktozmentes sajtot, es meg van sertodve, hogy szolok, hogy nem ehetem en ezt, mert ettol meg hanyok is, nem csak vesemedence gyulladasom lesz.... idegesito nagyon, mar nincs hozza turelmem. Vasarolok en magamnak, ha olyan van (pl kokusztej meg ilyesmik), de akkor inkabb ne venne semmit. Sajnalom is megbantani, mert kedvessegbol hozza, de ennyi ido utan nap mint nap mar marha zavaro2017. márc. 19. 18:12
1/6 anonim válasza:
Nem. :) Írd össze, hogy mit nem fogyaszthatsz és nyomtasd ki. Akár több példányban, ha többen is ilyen feledékenyek, vagy ennyire nem akarják megérteni, hogy mi van. Itt igazából, aki megsértődhetne, az te lehetnél, hogy ennyire nem vesznek tudomást a problémádról, nem figyelnek rád pedig gondolom nem egyszer elmondtad már, hogy mi a helyzet veled.
2/6 anonim válasza:
Nem. Anyám se tudja megérteni, csinál rakott krumplit tejföllel, túros tésztát, meg a többit és tukmálja, miközben veleszületett intoleranciám van. Volt egy munkahelyem egyszer, ahol mindennap felhándálták, hogy nem eszem velük és ezzel megsértem őket.
Egyik fülemen be, a másikon ki, hülye emberekkel nem tudsz mit kezdeni .
3/6 anonim válasza:
* most is itt áll a hűtőben vagy 6 db krémes.
4/6 anonim válasza:
A krémeseket szívesen elfogyasztanám, ha van rá lehetőség! :D (#1)
5/6 anonim válasza:
# 4 Fénypostával küldeném ha tehetném :D
6/6 anonim válasza:
Köszi, várom. Ha nem jön meg, akkor e-mailben is küldheted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!