Rám néznek az emberek és látják hogy sebezhető vagyok lelkileg. De hogyan és miért?
Figyelt kérdés
Ha valakivel nézeteltérésem volt,akkor valamiért mindig tudta az a személy hogy engem pszichésen kell támadni,annak ellenére hogy igazán nem is ismert,tudta hogy így vagyok sebezhető. Ezt hogy érezhetik meg az emberek rajtam?2017. márc. 18. 17:03
1/3 anonim válasza:
Vannak nyilvánvaló jelei annak, hogy miként reagál adott ember egy helyzetre, eseményre és vannak kevésbé látható, finomabb, mondhatni metakommunikatív jelek is. A finomabb reakciókat jobb megfigyelők, tapasztaltabbak veszik csak észre a beszédből, a mozdulatokból, társas viselkedésből stb.
2/3 anonim válasza:
Dehogy látják. Mindenki így támad aki támadni akar, hogyan máshogy, testileg (?) senki nem fog senki neked esni és agyba főbe püfölni. Gyenge fizikumú ember vagy, ennyi.
3/3 anonim válasza:
Kétféleképpen lehet egy embert megtámadni, fizikailag, vagy lelkileg. Mivel -szerencsére- egy nézeteltérés kapcsán nem szoktunk egyből ütni, így marad a pszichés bántás. Egy vita hevében bárki odavágja bárkinek, hogy "hülye vagy!", aztán van, aki visszaszól, hogy te is, és ezzel el van intézve, más meg úgy érzi, hogy most megsebezték a lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!