Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legjobb módszer a suicidumra?

Legjobb módszer a suicidumra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, meg akarsz gyorsan halni. Nem keresel kiutat, mert már nincs. Meghalt a remėnyed, harcoltál eleget. Nincs kifogás az öngyilkosság ellen.

Mivel ölnėd meg magad?

Megjegyzės: nem kėrek olyan válaszokból, amelyek nem a kėrdėshez kapcsolódnak. A kėrdės csak elmėleti.

2017. márc. 18. 11:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem a gyógyszerezės nem minden esetben fájdalommentes, hiszen lehet csak egy rėsze oldódik es rosszul leszel, de a CO mėrgezės igazán kivėteles, attraktiv ötlet.

Ės igen...az ėhezės is speciális, már ki mire ėhes...:D #7

Mindenkinek ment a zöld.

2017. márc. 18. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Kábítószer túladagolással.
2017. márc. 19. 01:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy olyan módszert választanék ahol lepereg előttem az életem és miután megértettem a lényegét vissza tudnak hozni. Ez a drog vagy a gyógyszer.

A magas épületről való leugrás azért nem jó mert zuhanás közben mindent megértesz és mindent látsz de már késő visszafordítani.

2017. márc. 19. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:

A CO mérgezés tetszik. :)

Én amúgy a húszemeletes tetejéről ugranék ki, nagyon sok ember azt csinálja, és senki sem éli túl.

Sajnos az érvágás meg a gyógyszer közel sem biztos. :C

21/L

2017. márc. 22. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
A gyógyszer azoknak a módszere akik csak figyelemfelhívásra játszanak. Szinte az összes túléli és elviszik gyomormosásra aztán hallgathatja hogy milyen hülye volt..
2017. márc. 22. 13:50
 16/17 anonim válasza:
Elolvasnám mégegyszer a kérdést..
2017. márc. 23. 00:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor igazán kilátástalan szituációba kerültem az életem minden egyes területén, akkor elég őrült gondolatok bolyongtak az elmémben. Meg akartam halni. Néha még most is ezt érzem. De már kevésbé intenzíven. Azóta egyenesbe jött az életem, de sajnos az emlékezet nem felejt. Szóval abban az időszakban megfordult a fejemben, hogy fogom magam, felveszem az utolsó fizetésem és legalább 5-8 gramm fűvel elutazom messze. Majd miután elég távol vagyok mindentől és mindenkitől, a múltamtól és a helyrehozhatatlan hibáktól, akkor egy motelben kiveszek egy szobát. Úgy intézem, hogy senki se találjon rám, csak is holtomban. Egy forró vizes kádba beülök, miután elszívtam az anyagot és hosszában felvágom mindkét karomon az eremet. Így nem lenne többé visszaút, hiszen aligha lennék tudatomnál. Viszont amikor ezt meg akartam valósítani, minden jobbra fordult. Azon a napon, amikor elterveztem mindezt, egy új esélyt kaptam a sorstól vagy Istentől. Éppen ezért, bármennyire is mélyre sodor az élet, tudnod kell, hogy ez még nem a végzet! Ugyanis, hiszed vagy sem, van tovább! Megéri küzdeni és harcolni! A szeretteidért és a jövődért! A céljaidért és a felejthetetlen élményekért, melyeket bármikor átélhetsz! Tényleg minden fejben dől el. Mostmár látok magam előtt megvalósításra váró álmot. Pár hét alatt egymagam visszaszereztem az élni akarásom. Pedig minden korántsem jött helyre az életemben. Sokszor szenvedek még. De rájöttem; teljesen boldog sosem lehetek, ahogy senki más sem. S hogy mi segített megváltoztatni a szemléletem? Egy jövőkép, egy sikeres élet látomása. Mert, ami most még elképzelhetetlen, azt tudom, hogy képes vagyok megvalósítani. Hiszen igazán meg akartam halni, ez a szándékom teljességgel határozott volt. Mégsem haltam meg. Ezért tulajdonképpen bármire képes vagyok reális keretek között.
2017. márc. 23. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!