Legjobb módszer a suicidumra?
Tegyük fel, meg akarsz gyorsan halni. Nem keresel kiutat, mert már nincs. Meghalt a remėnyed, harcoltál eleget. Nincs kifogás az öngyilkosság ellen.
Mivel ölnėd meg magad?
Megjegyzės: nem kėrek olyan válaszokból, amelyek nem a kėrdėshez kapcsolódnak. A kėrdės csak elmėleti.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem a gyógyszerezės nem minden esetben fájdalommentes, hiszen lehet csak egy rėsze oldódik es rosszul leszel, de a CO mėrgezės igazán kivėteles, attraktiv ötlet.
Ės igen...az ėhezės is speciális, már ki mire ėhes...:D #7
Mindenkinek ment a zöld.
Egy olyan módszert választanék ahol lepereg előttem az életem és miután megértettem a lényegét vissza tudnak hozni. Ez a drog vagy a gyógyszer.
A magas épületről való leugrás azért nem jó mert zuhanás közben mindent megértesz és mindent látsz de már késő visszafordítani.
A CO mérgezés tetszik. :)
Én amúgy a húszemeletes tetejéről ugranék ki, nagyon sok ember azt csinálja, és senki sem éli túl.
Sajnos az érvágás meg a gyógyszer közel sem biztos. :C
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!