Van valami módszer hogy az ember kiirtsa magából az együttérzést, és a sajnáltatott a lelkiismeretett mások iránt?
ugy érzem néha túlzottan kedvesés segitő kész vagyok másokkal és ez véleményem szerint hátráltat a munkában és a magánéletben is,pl a munkában egyesek kérnek tölem +dolgokat hogy segítsek nekik a saját munkámon felül és valahogy túl segítő kész vagyok és sose mondom hogy "old meg magadnak"
a magánéletben pedig nem értem miért de a a nők/lányok arra buknak ha a fiuk durvák velük?és nem az erotikus dolgokra gondolok mert ott még megértem,de a magánéletben is,pl volt egy lány akivel jártam egy ideig én ugye nagyon imádtam bármit megtettem volna érte de mikor erre ö is rájött ugy bánt velem mint ha a kutyája lennék ha kelletem neki felhívott én meg mentem 3vagy 4 szer is megcsinálta velem hogy kibékültünk aztán szakítótűnk és mindegyik iszonyat fájt persze nem mutatom ki soha
egy a lényeg én mindig igyekszem fer módon csinálni mindent,de ez nem jó mert ha jó az ember akor mindig kihasználják,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!