Fiúk/lányok szerintetek is gyönyörű ez a lány?
Hetero lány létemre odáig vagyok érte.Ki merem jelenteni, hogy ő a legszebb lány, akit valaha láttam.A pláne, hogy smink nélkül is 10/10.
Ha van kedvetek, nezzetek meg a csatornajat youtubeon.Legtobbszor smink nelkul van videokban, es abbol latszik, hogy egyaltalan nincs rajta sok smink instan.Vagy ha van is, nem valtoztat rajta radikalisan.
Plusz a videokbol az is kiderul, hogy teljesen az ellentete annak, amit eloszor gondolnak rola az emberek.
Na de mindegy, izlesek es pofonok.:)
Koszonom a valaszokat!
Én is megnéztem az előbb pár videóját és én pont az ilyen habitusú lányokat kedvelem :D
Kicsit őrült (mint én), szeleburdi, lehet vele hülyülni és egyben jókat beszélgetni :)
Ez a lány pont ilyen ! <3 :D
Ment neki a feliratkozás :D
Nem rossz... Nem rossz...
Nem írok le semmit kétszer. Nem írok le semmit kétszer.
Tipikus jellegtelen hedonista fiatal p***a. Az orra kifejezetten baltával faragott, üres a tekintete és semmi érzékiség nincs benne. De hogy ne tűnjön az, hogy savanyú a szőlő (elkerülve a "neked sosem lenne ilyen csajod" személyeskedést) linkelek két olyan nőt, akiktől a szubjektív ízlést félretéve gyakorlatilag nem lehet szebbet találni:
De ha kifejezetten a tini csajok szempontjából akarod megközelíteni a kérdésedet, akkor is tudnék rengeteg olyan instás csajról képet linkelni, akik ezerszer szebbek és szexisebbek.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!