Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek a "tünete" az ha valaki...

Minek a "tünete" az ha valaki mindent elpoénkodik?

Figyelt kérdés

Van egy kollégám, akinek alapvetően jó a társasága, jó humora van viszont egy idő után fárasztóvá válik az ahogyan mindenből viccet csinál.

Nagyon jókat lehet vele beszélgetni mert egy értelmes ember, viszont szerintem valami szorongás (is) lehet benne, hogy késztetést érez arra hogy egy poénos dolgot odabiggyesszen minden gondolat végére..

Szerintetek?

2017. márc. 15. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jó hát te ismered meg te tudod, miről van szó, mi csak abból építkezünk, amit te elírtál. 2 mondatból ennyi jött le.

Mondjuk ah írsz egy példát, az is közelebb visz a dologhoz.

Pl komoly téma a számlázás hogy meg kell csinálni. Elmondja, hogy már majdnem kész, de most kapott egy új feladatot. -ÉS hozzáteszi, hogy vagy elutal egy random ezret a g*cibe mindenkinek, úgy ő is gyorsabb és ő sem panaszkodnak.

Ilyenekre gondolsz? EZ most egy banális példa, de komolyan nem jött át, hogy mi a gond az ilyenekkel..

Én még mindig az önszórakoztatásra gondolok. Vannak ilyen emberek. Nekem az egyik angol tanárom volt, mindenből humort csinált.

Én pl. imádtam hozzá járni, mert kifejezetten örültem, hogy nem egy karót nyelt száraz hót unalom emberhez megyek, akivel az ereimet vágom fel munka után az egy óra angol után.. Hanem jól telt el ez az idő.

Nem mondom, volt jó p fárasztó poénja, volt amikor csak kívülről nevettem, de alapvetően őt pl ezért szerettem/szerették.

Én nem átok ebben továbbra sem semmilyen "problémát."

2017. márc. 16. 15:41
 12/13 anonim ***** válasza:

De sok híres ember között is találsz ilyet, pl Jim Carrey is világ életében ilyen volt, ahogy Robin Williams is. Ilyen a személyiségük. ( ÉS még sok ezer másik)

A humor meg kitűnő stressz és fezsültségoldó eszköz. Nem kell ebbe túl sokat belemagyarázni.

(Most az lényegtelen, hogy fárasztó-e vagy sem, mert amin én nem röhögök, más egy órát képes röhögni pl, és fordítva is van ilyen.)

2017. márc. 16. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tünete semminek. Egyszerűen imádom a poénokat!
2018. nov. 7. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!