Más is csak gyerekkorában érezte magát igazán boldognak?
Nézegetem a régi gyerekkori képeimet, és olyan 14 éves koromig sugárzik a szemem, látszik a képekről, hogy igazán boldog voltam.
Utána serdülőkor környékétől (14-15 körültől) mint ha más ember köszönne vissza a képekről?
Mi történhetett? A világ megrontott és már nem tudok olyan boldog lenni mint gyerekkoromban?
Sokszor visszasírom azt az időt, életem boldog szakasza kb. addig tartott.
Ez természetes, hogy így van? Más is érzett így? Ti is szoktatok gyerekkori képeiteket nézegetni?
21F
Már évek óta úgy látom, hogy nekem is a legboldogabb időszakom az ovi volt. Az összes képen mosolygok, ami akkoriban készült rólam, volt sok barátom, meg minden. Gondtalan, felhőtlen volt minden. Szerettem, és szívesen lennék még kicsit abban a korban.
De elnőttem, mostanság elég kevésszer van oylan, hogy igazán boldog vagyok, igazán jól érzem magam az aktuális tevékenységemmel.
Nekem is volt, mikor szószerint visszasírtam ezt, de komolyan. Tökéletesen átérzem, hogy mire gondolsz.
Általánosban egyre kevésbé éreztem jól magam az emberekkel, mindig is kirekesztett voltam egy kicsit, de nem volt megfelelő számomra a közeg, most így gimis végzősként már jobban átlátom a dolgokat, ebbe már nem akarok belemenni, mert az már egy másik kérdésre a válasz. :)
Nem feltétlen a világ rontott meg, rgyszerűen csak észrevetted, hogy milyen a világ.
Néha nézek gyerekkori képeket, de az esetek döntő többségében mindig lehervaszt pont az, amiről fentebb írtam, és elkezdek könnyezni, vagy több. Aztán beugrik mindenféle emlék, ami már nincs, amit elvesztettem, ami sosem lesz. Ha elég sokáig folytatom ezt az írást, könnyen ilyen állapotba kerülhetek megint, amit nem szeretnék, szóval lezárom itt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!