Kacerkodas, flort idegen ferfival, vagy csak ilyen az alaptermeszetuk?
Biztos en vagyok tul zarkozott,de en nem szoktam,es ha elado lennek se, megszolitgatni idegen ferfiakat,vigyorogni,mert tetszik ami a polojan,kocsijan van felirat.Tobbszor elofordult,h boltban ,Tuzepen,hasonlo helyeken,vigyorogva beszelgetnek vele,horgaszos tabla van a kocsijan,es a polojan is ilyesmi
Ezzel kapcsolatban viccelodnek vele,meg ha mellette vagyok is.Tehat nem o kezdi a dolgot...
Ferjem kozel az otvenhez,atlagos
Nem adonis,de nem elhizott,kopasz stb.
Ezeknek a noknek ilyen az alaptermeszetuk,mindenkivel,vagy tetszik nekik a ferjem?
1. Vagy azt probálgatják, viszonozza e, hogy jo nőnek tarthassák magukat
2.vagy csak szimpik akarnak lenni mert nincs mitől tartani hogy rájuk mászna a nemkivanatos vevo, mert ugy is ott az asszony, igy lazábbak mernek lenni
3. Vagy magányos kiéhezett eladok
Az én exem feltűnően helyes volt, szinte már röhejesen kusztak másztak előtte az eladok, körbeugrálták mint egy majom, csak épp nem tudták hogy az ex az elérhetetlen nőket kedveli, akikben van tartás és akikért küzdeni kell :) a többin csak szorakozik :)
En is mondtam neki,hogy mit szolna,ha en is idegen ferfiaknak kinyilvanitanam,h tetszik a poloja,stb...hat nem orulne neki..de nem fenyegeti ilyen veszely,mert nem vagyok kozvetlen ,csacsogos tipusu...szerencseje van.
Tavaly nyaron a tuzepen egy kozepkoru no,kivagott felsoben,direkt ugy hajladozott elotte,h belasson a mellei koze..En biztos tul feltekeny vagyok,mert zavar...:(
Csak az olyan pasiknak jönnek be az ilyennők, akiknek "soha'nem volt nőjük.vagy mindig dobták őket.
Az ilyen pasik hajlamosak a félrelépésre is.mert mindegy nekik, csak nő legyen.
Az egyik barátom azt mondta az ilyeneket ugy reagáljam le hogy büszkén huzzam ki magam azt sugallva hogy igen ő az én barátom, és te csak csorgathatod a nyálad :) ezek szerint ffiak közt ez megy amikor a csajukkal villognak :)
Ez be is jön, látszik a rivális hogy lefagy, amikor szánalmasan mosolygok rajta és pl vigyorogva adok puszit a páromnak előtte. Kb óvodai szint hogy bi bí ez az enyém és neked nincs he he.de ez megy a világban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!