Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék, ha undorodom...

Mit tehetnék, ha undorodom attól, ahogy mások esznek?

Figyelt kérdés

Általában egészen jól viselem, maximum oldalra nézek, de ha csak egy cuppogást hallok vagy véletlenül meglátom, hogy nyílik a szája az illetőnek, és tele van nyáltól nedves morzsadarabokkal a nyelve... rettenetes.

Gyerekkoromban én voltam az, aki nem mert mások előtt enni, mert biztos undi vagyok, de most már ezzel semmi gondom nincs, csak másokkal. Legszívesebben a szobámban eszek egyedül, hogy másokat elkerüljek, és ne kelljen látnom, ahogy esznek.

2017. márc. 9. 03:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
De most ezen nem igaazán lehet segíteni. Annyit tudsz csinálni,amit eddig is,hogy egyedül eszel. Vagy ha muszáj másokkal enned,akkor próbáld meg kizárni őket a fejedben. Bámulj bele a saját tányérodba és azzal foglalkozz. Mindenkinek vannak rigolyái. Téged ez idegesít. Engem meg az ha valaki ül mellettem és ahogy veszi a levegőt,szuszog. Nem kérhetem meg,hogy légyszi ne vegyél már levegőt amíg itt vagyok. Szóval megpróbálok nem foglalkozni vele. Nem figyelek rá oda. És működik.
2017. márc. 9. 13:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha zavar a hang azt mizofóniának hívják. Én is utálom h a szüleim naponta tízszer nekiállnak csóóóóucsálni vmi vackot, másik szobába kell mennem h ne kapjak idegrohamot.
2017. márc. 9. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
látom h viszi már a tányért a tévé elé, jááááj már menekülök :D
2017. márc. 9. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megértelek, hasonló vagyok. Attól is kikészülök, amikor valaki bár csukott szájjal eszik, hallom ahogy forgatja a szájában az ételt. Szerintem egyikünk sem komplett.
2017. márc. 11. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem szereted ezeket az embereket? Nekem is volt valaki az életemben, aki nem bírta nézni,hogy eszem, pedig én nem eszem rondán. Azt gondoltam,hogy azért nem szereti nézni, nem szeret, vagy egyenesen utál. Én ha szeretek valakit, akkor szeretem nézni,hogy eszik. Olyan ember is van az életemben, aki nem eszik előttem. Én eszem előtte, látszólag nem zavarja, de ő soha nem eszik előttem és ezt nagyon furcsának tartom, de ha belegondolok nem is szeretném látni. Pedig az evésben nincs intimitás. Ez nagyon elgondolkodtató dolog amit kérdeztél.
2017. márc. 17. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!