Mit tehetnék, ha undorodom attól, ahogy mások esznek?
Általában egészen jól viselem, maximum oldalra nézek, de ha csak egy cuppogást hallok vagy véletlenül meglátom, hogy nyílik a szája az illetőnek, és tele van nyáltól nedves morzsadarabokkal a nyelve... rettenetes.
Gyerekkoromban én voltam az, aki nem mert mások előtt enni, mert biztos undi vagyok, de most már ezzel semmi gondom nincs, csak másokkal. Legszívesebben a szobámban eszek egyedül, hogy másokat elkerüljek, és ne kelljen látnom, ahogy esznek.
Ket lehetoseg van:
1. elmesz egy pszichomokushoz, aki a harminharmadik terapias beszelgetes utan megallapitja, hogy hulye hisztis vagy, utana hazamesz, es falba vered a fejed
2. sajatmagad megallapitod, hogy hulye hisztis vagy, es a falba vered a fejed.
A masodik megoldas gyorsabb.
Csak egy kerdesem van: hogyan fogsz csokolozni a paroddal? (a szexrol nem is beszelve)
Marmint akkor, ha nagykisfiu leszel, es nem ovodas.
Istenkém, hányan a szívükre vették... mindjárt megsajnálom az érzékeny kis lelketeket. :D Bizonyára nehéz az életetek.
Na jó, szóval senki nem tud segíteni. Egy-két embert felpontoztam, nekik köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!