Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged is zavar, ha nem ül...

Téged is zavar, ha nem ül senki melléd?

Figyelt kérdés

Buszról van szó, és eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy nekem a legjobb dolgom a világon, hogy soha egy idegen sem ül le mellém.

Azonban egy ismerősöm csak úgy érdekességből felhozta, hogy tömve van az egész busz, egy csomóan állnak, mégis amikor ő felszáll mellettem ott az-az 1 szabad hely, ahova letud ülni.

Vajon miért nem ül egy idegen sem mellém?

Fehér a bőröm(nem vagyok roma), rendesen tisztálkodom, parfümöt is használok, a külsőmmel szerintem nincs probléma de már ebben keresem az indokot..(kopasz, az átlagtól magasabb, és izmosabb). Átlagos cuccokban járok.

Ha nincs hely, én majdnem bárki mellé beülök, de most komoly valami bajom van, vagy mégis mi, hogy alig pár ismeretlen mer mellém leülni. Azok is inkább a beképzelt flegma emberek, akik meg sem kérdezik, hogy "szabad?"

2017. márc. 7. 21:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazatok lehet, ma megnéztem az arcokat, tényleg ugyanazok. :D Sőt még visszafele is. :D Fel sem tűnt idáig. :D

Köszönöm a válaszokat srácok! :D

Kövér nem vagyok, még simán az ülésemen vagyok, egy picit a vállam lóg át, de azzal nem tudok mit kezdeni, nem hiszem, hogy ennyiért kellene félni tőlem. :D

Mindenkinek megy a zöld!

2017. márc. 8. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Látod, mindenki másképp vélekedik. :)

Amúgy valaki jól lepontozott Mindenkit, hát egészségére, biztos rossz napja volt.

Ja és egyébként lány vagyok (6-os), és szerintem volt még rajtam kívül is lánytól válasz. :)

2017. márc. 8. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!