Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek mostanság a lányok?

Miért ilyenek mostanság a lányok?

Figyelt kérdés
Iskolában folyton látom ilyen h*lye p*csákat akik ilye f*s-szinű kabátban járnak meg fekete ruha, adidas cipő.... És ez már kurv*ra idegesít! Főleg azért mert azt hiszik hogy olyan menők meg szépek stb. Én nem vok ilyen szerencsére de nem is akarok ilyen lenni! És úgy röhögnek mint valami félig ló félig egér röhögés.. Szörnyű! Ettől nem tok barátot szerezni. Musical.lyznak meg ilyenek és akkora rib**cok h már fáj..... Annyira elfajul a világ hogy 2020 biztos m2r csak ilyenek lesznek a lányok! Sőt rosszabbak! De a kérdésem konkrétan az lenne h akik (tinik) ilyenek azok felnőtt korukban megváltoznak? Vagy csak kis mértékben? Meg a mai fiúk (ami nem ide tartozik) detto, csak másképp... És annyira idegesít amikor perverzkesnek röhögcsélnek, káromkodnak stb.. És ha valaki bu*kón válaszol, akkor dög*ljön meg de legalább válaszol. (: Na mindegy, aki nem válaszol az viszont detto ilyen lehet, szal választ kérek!! NE PRIVÁTBAN HANEM ITT!!!!
2017. febr. 28. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A normál válaszokat köszönöm! A többieket meg jelentettwm a p*csába hülye g*cik!
2017. márc. 1. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Intelligencia a toppon :D Tuti feminista vagy. :DDD
2017. márc. 1. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Szegény kislány nagyon kiakadt
2017. márc. 1. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, mely válaszok számítottak "normálisnak" a te szemszögödből?
2017. márc. 1. 22:25
 15/17 anonim ***** válasza:

#12 Hé, én értelmes választ adtam! :D

(mégpedig a #2-eset - üdv, egy feminista)

2017. márc. 1. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:

15:

Nem offenzívának szántam, hanem poénnak, tekintve, hogy nyílvánvaló a társadalom általi megítélésetek. ^^ Tényleg jó választ adtál. ^^

2017. márc. 1. 23:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát azokat tartom normálisnak akik nem b*sztatnak hanem segítenek! És bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől csak az iskolába folyton ez van velem, hogy vagy ilyenek a gyerekek vagy b*nkók stb. Na meg a viselkedésük. Pl. Ott nincs is barátnőm mert ezekkel nem jövök ki jól. És azért írtam ki ezt a kérdést mert tényleg idegesítettek ezek a lányok akik ilyenek ráadásul az iskolai fogyosón ellöknek, kibeszélnek embereket stb. És nem vagyok rájuk irigy! Csak zavart de rájöttem hogy felesleges ezzel foglalkoznom hogy ki hogy öltözik, milyenek... Ennyi! És ne p*csázzatok le ha kérhetem, nem tettem a kérdésen kívűl semmi rosszat nektek, és sajnálom! Tudom elég sokszor problémáim vannak vagy ideges vagyok,(például a suli miatt), és ezért voltam ilyen, mert akkor épp sz*r napom volt. És akik annyira megutáltak emiatt (úgy hogy nem is ismernek) azok meg olvassák el ezt amit írtam! Sajnálom mindenkitől akit vagy jelentettem (ami nem biztos hogy sikerült xD) és ne kezdjetek kötekedni ezek után légyszi! Akik meg felnőttek és "bárminek" tartanak azok meg ne kössenek belém! Mert elvégre eggyértelmű hogy így viselkedek mert nem vagyok még felnőtt! Na de akik ezt olvassák és ilyen voltam velük akkor írjanak vissza légyszíves valamit! Vagy legalább bocsássatok meg! Kár hogy a kérdést nem lehet törölni :(
2017. márc. 2. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!