Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok is szoktak a mellékhe...

A lányok is szoktak a mellékhelység használata közben netezni?

Figyelt kérdés
A lányok is bezárkózva a vécébe nyomkodják a mobiljukat fél óráig?
2017. febr. 27. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Laptopomat szoktam bevinni:D Mondjuk én amúgy is bent ülnék fél órát vagy többet mert szorulásom van. Ha hamarabb végzek akkor akkor nem maradok bent csak azért hogy netezzek.
2017. febr. 27. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Persze.

Amúgy pedig ez egy kiegészítő tevékenység.

Én pl. imádok a wc-n olvasni, és hiába végzek 10 perc alatt, van hogy egy fenéktörlés után még ott ülök vagy 1 órát.

A tevékenység meg kinek mi.. :) Fiatalok, haladni kell a korral.

Régen sem volt ez máshogy, csak az olvasás, kis nyomkodós tetris játék, rejtvény fejtés, stb. stb. stb.

2017. febr. 27. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Az nem mellékhelység.

És a normális emberek nem szokták, akár fiúk, akár lányok. Nekem volt olyan időszakom, amikor sokszor és hosszan kellett wc-n ülnöm, legkisebb bajom volt, hogy telefonozzak. Egyébként meg nem szarom el az időmet, attól értékesebb.

2017. febr. 27. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Inkább Angry Birds tableten, anélül már el sem indulok nagydolgozni. Ihletet ad. 😃
2017. febr. 27. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, pár perc alatt végzek mindig. Addig meg bőven kibírom net nélkül.
2017. febr. 27. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Én ezt még férfitól sem láttam. Ki az, aki a saját végterméke fölött akar üldögélni?!

Azok tehetnek így, akiknek valami miatt káoszos az életük, és a házuk egyéb pontján nincs nyugalmuk. Vagy a függők, ami meg beteges.

De akinek jó az élete, az miért akarna a kakija fölött üldögélni?!

2017. febr. 27. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

Nem ér el a wc-ig a monitorkábel.

Telefon telefonálásra van. Mondjuk az már előfordult, hogy pisilés közben telefonáltam, akarom mondani fordítva. Anyuval szoktunk maratoni csevegéseket tartani.

2017. febr. 27. 13:43
 8/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Mekkora drámát vágnak le egyesek egy ilyen apróságon :D
2017. febr. 27. 16:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Mint megszokhattuk, itt mindenki tökéletes, az idejét maximálisan beosztja, csak ők lehetnek a normálisak, csak nekik lehet igazuk, hiába az emberek 90%-a csinál valami kiegészítő tevékenységet wc közben.

Illetve nem tudnak elvonatkoztatni maguktól.

Pl.: Ki az, aki a végterméke fölött ül?

Nem hiszem, hogy lángésznak kell lenni ahhoz, hogy meghúzd a zsinórt, és voálá már nem ülsz semmilyen végtermék fölött.

S kinek mi a nyugató dolog..

2017. febr. 27. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy lehúzod-e vagy sem, kitörlöd-e vagy sem, akkor sem egészséges a wc-n ülni még percekig. Akkor sem, ha naponta takarítod. A fotelom, ágyam, de még a padló is kényelmesebb.
2017. febr. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!