A lányok is szoktak a mellékhelység használata közben netezni?
Persze.
Amúgy pedig ez egy kiegészítő tevékenység.
Én pl. imádok a wc-n olvasni, és hiába végzek 10 perc alatt, van hogy egy fenéktörlés után még ott ülök vagy 1 órát.
A tevékenység meg kinek mi.. :) Fiatalok, haladni kell a korral.
Régen sem volt ez máshogy, csak az olvasás, kis nyomkodós tetris játék, rejtvény fejtés, stb. stb. stb.
Az nem mellékhelység.
És a normális emberek nem szokták, akár fiúk, akár lányok. Nekem volt olyan időszakom, amikor sokszor és hosszan kellett wc-n ülnöm, legkisebb bajom volt, hogy telefonozzak. Egyébként meg nem szarom el az időmet, attól értékesebb.
Nem. Én ezt még férfitól sem láttam. Ki az, aki a saját végterméke fölött akar üldögélni?!
Azok tehetnek így, akiknek valami miatt káoszos az életük, és a házuk egyéb pontján nincs nyugalmuk. Vagy a függők, ami meg beteges.
De akinek jó az élete, az miért akarna a kakija fölött üldögélni?!
Nem ér el a wc-ig a monitorkábel.
Telefon telefonálásra van. Mondjuk az már előfordult, hogy pisilés közben telefonáltam, akarom mondani fordítva. Anyuval szoktunk maratoni csevegéseket tartani.
Mint megszokhattuk, itt mindenki tökéletes, az idejét maximálisan beosztja, csak ők lehetnek a normálisak, csak nekik lehet igazuk, hiába az emberek 90%-a csinál valami kiegészítő tevékenységet wc közben.
Illetve nem tudnak elvonatkoztatni maguktól.
Pl.: Ki az, aki a végterméke fölött ül?
Nem hiszem, hogy lángésznak kell lenni ahhoz, hogy meghúzd a zsinórt, és voálá már nem ülsz semmilyen végtermék fölött.
S kinek mi a nyugató dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!