Bölcsészek! Hogy érint titeket, hogy az egész internet tele van a titeket szidó kommentekkel és képekkel? Van, hogy élőben is bántanak titeket azért, mert BTK-ra jártok/BTK-n végeztetek?
"Csak a kis nyomorult mélynövésű informatikus/mérnök gyíkok szokták őszintén szidni a bölcsészeket, akik egy épkézláb mondatot nem tudnak összerakni és 10 főnél nagyobb tömeg előtt már izzad a fejük, ha előadást kell tartani."
Gratulálok, pontosan ugyanolyan színvonaltalan, gyökér hozzászólás, mint az ehhez hasonló, csak épp bölcsészekre irányuló negatív kommentek.
"Számomra ilyen például a szabad bölcsészet. Nem jó semmire, mert egy jó bölcsész az rendelkezik legalább valami szakiránnyal (történelem, etika, idegen nyelv, stb)"
Az etika tudtommal pont a szabad bölcsészet szakiránya...
Nem igazán idegesítem ilyenek fel már magam.
bölcsész vagyok, és régen, mikor pár bölcsész vs. reálos vitában részt vettem, azt tapasztaltam, h csak a frusztrált, beszűkült reálosok ill. az érettségivel rendelkezők szidják a bölcsészeket, anélkül h fogalmuk lenne arról, h mit is tanulnak.
az elhelyezkedés és hasznosság kérdésében még lehet is vitázni, viszont kétlem, h lenne értelme foglalkozni olyanokkal, akik le.hülyézik a bölcsészeket, közben meg nem beszélnek idegen nyelven, se fogalmazni, se helyesen írni nem tudnak.
egyébként külföldön nem nagyon van ilyen ellentét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!