Ti mennyit szoktatok hazudni egy nap?
Én sem szoktam és mostanában vettem észre,hogy ez nagyon ritka.Valahogy úgy érzem,hogy magamat is becsapnám azzal ha másnak rosszat tennék.Lelkiismeret furdalásom lenne tőle és sok idő lerendezni utánna.
pl. ha egy lány kikéri a véleményem akkor általában őszintén válaszolok,de sokszor pozitív mederbe terelem a szavakat,így én is és ő is boldogabb.
Ez a kéregtés egy rossz példa szerintem,mert a másik hazudik neked,szánt szándékkal ki akar használni.
...de találkoztam már olyan nővel aki tényleg meg volt szorulva,ült egy kisváros eldugott utcáin és kitette a kislánya iskolás fényképét.Nem kéregetett!!Elmentem mellette mert azt hittem csak cigizik és azért ül a kövön,de nem cigizett és visszafordulva láttam hogy ott van mellette a pohár,de nem várta el senkitől hogy adjon neki.Rögtön kiürítettem az aprót a pénztlcámból.Meg akarta köszönni,de csak ráztam a fejem hogy ne hálálkodjon,ez természetes...én éreztem volna rosszul magam ha nem így teszek.Pár hétre r gondolkoztam rajta hogy megölelhettem volna,hiszen az is sokat ad az embernek.
de jo,hogy vannak meg ilyen emberek :)
12es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!