Tetoválással és egyben sok izomtömeggel, lekorlátozom a kapcsolat kialakítás lehetőségeit?
Elképzelhető.Ha ezzel nem tudsz azonosulni,akkor nem
fogod jól érezni magad a bőrödben.Ha lazára veszed akkor
szeretni fognak azok is akik először meghökkennek rajtad.
Összességében nem, de kérdés, hogy milyen társaságra gondolsz. Egy buliban a csajoknál sikered lesz. A szociális fóbiával küzdő emberek csoporttalálkozóján, mindenki elfog kerülni.
Hétköznapokban, ha normálisan viselkedsz és öltözöl, akkor nem lesz semmi gond. A társadalomra inkább az a jellemzőbb, hogy a visszafogott és edzetlen férfiakat veszik semmibe.
Nekem pl. nem kéne egy ma oly divatos girnyó férfi, és nem azért mert felszínes vagyok, hanem mert én magam is edzek, ez is az érdeklődési körömhöz tartozik, illetve nekem az izmos férfiak az ideáljaim, ennyi. De én is azt veszem észre nőként, hogy manapság az izmos, pláne a kigyúrt pasikra fújolnak a csajok.. A tetoválás szintén megosztó, bár elég menő mostanában, sok csaj is kivarratja egész karját.
Szóval, szerintem igen, helyes a meglátásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!