Mikor jutunk el oda, hogy ne kérdezzék meg folyton ugyanazt, v hasonlót, hanem beírják a keresőbe itt és elolvassák a választ?
Figyelt kérdés
Tudom sok embernek könnyebb mindig mindent megkérdezni, mert se a googlet, se a gyakori kérdések keresőjét nem ismeri, de a kérdések zöme már többször volt és sok kérdésre nem kap választ, pedig már volt olyan kérdés.2017. febr. 24. 20:36
11/11 A kérdező kommentje:
#10 köszönöm a linkeket! Tehát ez akkor másoknak is feltűnt már, de tényleg gyakran vannak egyforma kérdések, vagy egy témával, dologgal kapcsolatba.
Pl van olyan fórum oldal, ahol a kérdésben feltett szavakból kilistáz jó pár kérdést és ha van már megoldás rá, akkor felesleges x kiírni újra.
Szerintem itt is be lehetne vezetni.
Az se értem, amikor vki kiír egy kérdést, nem kap választ 1-2órán belül és újra kiírja.
Ez is elég érdekes.
2017. febr. 25. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!