Kivel milyen jó dolog történt az elmúlt napokban? (:
Figyelt kérdés
Csak pozitívan :)2017. febr. 21. 07:19
11/14 anonim válasza:
8.-os vagyok és 2. félév, tuti felvesznek a suliba amit megjelöltem. Mostanában semmit se csinálok suliba pihizek amint haza erek gépezek (kicsit unom már) Haverok minden hétvégén nálunk alszanak. Mondjuk vagy en csaj aki bejön de egy kicsit bunkó, jee tök jó minden. Lekopogom:D
12/14 anonim válasza:
Annyi goldot szedtem ki BnS-ben pár nap alatt, amennyit egy év alatt se xD azelőtt.
Van alkotáshoz plusz 13ötletem.
S végre belevághattam a digitális rajz világába rendesen.
23-N
13/14 anonim válasza:
Rájöttem, hogy kell sims4-ben kikapcsolni a szükségleteket. Az egyik simem elérte festésből a 10-es szintet és egy festménye is több ezer Simoleon, a férje meg 10-es szintű lett programozásból. Aztán a lányuk is megtanult festeni, így hárman együtt annyi Simoleont összegyűjtöttek már, amennyit eddig még csalás nélkül nem tudtam szerezni.
Ennyi jó dolog történt velem mostanában. 18/l
14/14 anonim válasza:
#8. Vagyok. Még mindig itthon vagyok, jee xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!