Az égő, hogy 13 évesen még plüssökkel alszok?
A párom 37 éves, én 40. Mindkettőnknek vannak plüssei az ágyban, neki olykor még mágikus lány figurája is. Nem látom a problémát.
A plüss az teljesen korrekt dolog, ráadásul puha. Van egy plüssbirkám, ami párnává alakítható, egyértelműen ideális ágyba, de a többi is majdnem ugyanolyan jó. Nincs benne semmi gyerekes, egyszerűen puha és játékos. Egy felnőtt simán lehet hedonista s homo ludens is, elvégre a homo sapiens azon fajok egyike, ahol a játék felnőttkorban is gyakori. Az érettséghez nincs köze.
Én a párommal együtt lakom 9 hónapja,és mindketten plüssel alszunk. Ő a macival,amit a bátyjától örökölt,én pedig a tőle kapott plüss cicával,és apukámtól kapott macival. Szerintem inkább cuki,mint gáz. :)
20/L 22/F
Én is azokkal alszom, ha megyek táborba, minimum egyet elviszek. Még soha nem szóltak meg érte, csak dícsértek, meg vigyorogtak, én meg velük együtt nevettem. :D
16/L
19 éves vagyok. 2 hete vettem egy gumi kilövő pisztolyt. Először csak poénból vettem, de azóta mindig viszem magammal. Nagyon rég élveztem bármit ennyire.
Barátoknak megmutattam, és először azt mondták gyerekes vagyok, de rá két napra ők is vettek.
Az élet túl rövid ahoz hogy azon gondolkozzunk mások mit gondolnak. Ha neked örömet okoz akkor senki se mondja meg hogy ne csináld.
Hú, a gumikilövő játékpisztoly micsoda móka! :) 8 évesen mekkorákat csatáztunk, játékkatonákat kilőve. :)
(Így kell, kérem, nem pedig élő embereket bántani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!