Miért van az, hogy egy lány még 23 évesen szűz és még nem aludt pasival csak úgy simán? Közbe meg kéreti magát és szórakozik a pasikkal?
1. Igen, hihetetlen. Én másképp gondolom, mint te. Ez nem butaság, hanem privát vélemény. Jelzőkkel illetni engem, miközben fogalmad sincs kinek írsz, az butaság, vagyis inkább jobban mutatja a másik értelmi színvonalát, mert én senkire nem húztam jelzőt, csak kérdeztem :)
2. Nem felháborodás egy kérdés, csupán kíváncsiság :)
3. Bármilyen kérdés, nem butaságot jelez. És az általánosítás, vagy ítélkezés inkább butaság :)
12: Így van, itt te írtál ítélkezéseket és általánosításokat azokra vonatkozólag, akik szűzek.
Ezért írtuk, hogy buta vagy.
Ha hiszed ha nem nem a lánynak van a hiba. Vagyunk még néhányan az országban akik nem álltunk be a sorba és nem teszünk szét bárkinek a lábunk csak mert a mindenki más azt teszi. És nem a prüd jelző sem igaz , egyszerűen csak átlátni a szitán. Bánt hogy kosarat kaptál? Talán el kellene gondolkodni hogy mi az oka. Mert ha úgy közeledtét hozzá ahogy itt beszéltél róla akkor nem kell csodálkozni.
Jól tette az a lány hogy kikosarazott.
21/N (ja és szintén szűz csak hogy tudd nem a levegőbe beszéltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!