Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egy lány...

Miért van az, hogy egy lány még 23 évesen szűz és még nem aludt pasival csak úgy simán? Közbe meg kéreti magát és szórakozik a pasikkal?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 11:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lol ez valami trollkodás? Te végtelenül buta vagy
2017. febr. 20. 11:48
 12/15 A kérdező kommentje:

1. Igen, hihetetlen. Én másképp gondolom, mint te. Ez nem butaság, hanem privát vélemény. Jelzőkkel illetni engem, miközben fogalmad sincs kinek írsz, az butaság, vagyis inkább jobban mutatja a másik értelmi színvonalát, mert én senkire nem húztam jelzőt, csak kérdeztem :)

2. Nem felháborodás egy kérdés, csupán kíváncsiság :)

3. Bármilyen kérdés, nem butaságot jelez. És az általánosítás, vagy ítélkezés inkább butaság :)

2017. febr. 20. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

12: Így van, itt te írtál ítélkezéseket és általánosításokat azokra vonatkozólag, akik szűzek.

Ezért írtuk, hogy buta vagy.

2017. febr. 20. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
egyetértek azokkal, akik végtelenül butának tartanak... mi ez az "eladom a számát" meg "biztos nem kell senkinek" duma?! Nagyon felszínes vagy. Attól, hogy nem dobja oda magát bárkinek, még nem jelenti azt, hogy senkinek nem kell. És miért ne flörtölhetne? Tudtommal nem bűn...
2017. márc. 11. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszed ha nem nem a lánynak van a hiba. Vagyunk még néhányan az országban akik nem álltunk be a sorba és nem teszünk szét bárkinek a lábunk csak mert a mindenki más azt teszi. És nem a prüd jelző sem igaz , egyszerűen csak átlátni a szitán. Bánt hogy kosarat kaptál? Talán el kellene gondolkodni hogy mi az oka. Mert ha úgy közeledtét hozzá ahogy itt beszéltél róla akkor nem kell csodálkozni.

Jól tette az a lány hogy kikosarazott.

21/N (ja és szintén szűz csak hogy tudd nem a levegőbe beszéltem)

2017. márc. 16. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!