Szerintetek ciki, hogy egy lány.20 évesen szűz?
Az a srác fog érdekelni, aki majd nem akar szexelni...ja persze. Jó kapcsolat lesz szexuális vonzalom nélkül.
Tudod miért csak szexet akarnak? Mert azt látják, hogy nem te vagy az a lány, aki majd az eszével és a humorával elvarázsolja őket. Maximum annak hiányával.
Egybe írtad a mondatot, és képes voltál úgy ide kirakni.
Megkérdezed hogy ciki ha szűz vagy??? ez most komoly? Nekem ez baromi sokat mond rólad.
Hát egyáltalán nem, mivel mindennek megvan a maga ideje. És hidd el nem veszítettél semmit ellenben nagyobbakat lehet bukni , ha túlhamar veszíted el vagy azzal ,ha nagyon elakarod.
Én 19 évesen veszítettem el ami mások szerint eléggé késő férfi létemre azóta 8 barátnőm volt, és most vagyok 23 éves de esküszöm sokszor bánom azt percet amikor először elveszítettem és nem azzal akit szeretek:D De azóta is rányomta a bélyeget a párválasztási dolgaimra az a pici megcsúszás csak szexre találok csajokat semmi komolyabb dolog ami elég kellemetlen tud néha lenni.
1. Az a ciki, hogy még mindig a "ciki" korszakban vagy, amit már általános iskolában ki kellett volna nőni.
2. Még ha ciki is lenne, akkor mi van? Megdugatod magad csak mert?
3. Nem minden pasi megy a szexre.
Nem szokásom, de most átmegyek trollba... :)
Igen ciki. Ha nem akarod, hogy cii legyen akkor elveszem. Igaz a szex engem nem érdekel, de az embertársaimért bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!