Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők véleményére vagyok kíváncs...

Nők véleményére vagyok kíváncsi. Ragaszkodtok a házassághoz vagy úgy vagytok vele a papír nem tart össze? Kort is légyszi.

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 10:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha csak a papír tart össze, rég megette a fene az egészet. Persze, jó lett volna, a 16 évesen még én is habos-babos álomesküvőre vágytam.

Aztán megismertem a páromat - idén lesz 30 éve. Valahogy úgy alakult, hogy nem lett esküvő, viszont van 3 gyerekünk (a legidősebb 25 lesz), közösen vettünk házat és mindenki azt hiszi, hogy házasok vagyunk (már aki nem ismer). Semmilyen hátrányt nem szenvedtünk semmiben amiatt, hogy nincs papírunk arról, hogy összetartozunk.

Múlt héten töltöttem az 50-et. :-D

2017. febr. 20. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ragaszkodtam a házassághoz, na nem úgy, hogy pisztolyt tartottam a férjem fejéhez, de azt mindig időben tisztáztam, hogy én bizony konzervatív vagyok, klasszikus családmodellre vágyom, és ha ez a másiknak nem tetszik, akkor ne raboljuk egymás idejét. Idén lesz a tizedik évfordulónk, nem a "papír" tart össze. Nem mellesleg "csak papír" a születési anyakönyved, a diplomád, a halotti bizonyítványod... vannak igen értékes papírok az ember életében.

37/N

2017. febr. 20. 15:10
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:
Tudom, hogy a papír nem tart össze, de ha évekig vagyok együtt valakivel, és egyértelmű, hogy együtt képzeljük el az életünket és a jövőnket, akkor elvárom, hogy megkérje a kezem.
2017. febr. 21. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!