Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkó velem mindenki?

Miért ilyen bunkó velem mindenki?

Figyelt kérdés
Annyira bánt, hogy mindenki bunkó velem mindig. Köszönök, erre vissza sem köszönnek. Átnéznek rajtam... Ellenségesek velem,pedig én barátságos vagyok. Alig vannak barátaim is. Miért kell ilyennek lennie? F/29
2017. febr. 17. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
szocfóbiás vagy?
2017. febr. 17. 21:47
 2/5 anonim válasza:
37%

Tudnál magadról képet küldeni ? :)

24L

2017. febr. 17. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A személyiséged része, hogy nyavalyogsz? (nem sértésnek szánom, csak szépen kifejezi a kérdésem igazi mivoltját)

Ha zavar, hogy átnézzenek rajtad, akkor át fognak nézni rajtad. Ha majd leteszel valamit az asztalra (nonverbálisan megmutatod másoknak), akkor nem fognak átlátszónak nézni! :)

Bizonyos helyzetekben irigyelném tőled az átlátszóságot, mivel alig bírok a számra ülni, annyira sok "nyers" véleményem van...

Az meg, hogy ellenséges a magatartásforma, amivel reagálnak, megint csak a te első reakciódon alapul. Mondhatom neked azt is, hogy nyuszi vagy, meg azt is, hogy faragni való még az alap személyiséged, amire épül majd a kisugárzásod. Melyik a kedvesebb mondat? Melyik milyen hatást vált ki? Érzed, mire gondolok akkor, amikor azt mondom (kedvesen): nyuszi vagy!? :)

Nehogy sértésnek vedd, eszem ágában nem volt vad idegen embert sértegetni, csak egy kis "atyai" pofon féle volt, vicceskedni próbáló hangnemben, így este 23:54-kor. :D

26F

2017. febr. 17. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó, atyai pofon, f/26....

neked aztán van önbizalmad ecsém, fogadunk anyáddal élsz, aki nem mer rádszólni. Pár pofon elférne inkább rajtad...

2017. febr. 18. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nos nem írtál, én a szocfóbiást azért kérdeztem mertha zavartságot, idegességet látnak rajtad akkor furának fognak találni és így kezelnek
2017. febr. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!