Ha mindenki utál, akkor velem van a baj, vagy mindenkivel?
Elég nehéz gyerekkorom volt, apukám nem ismert el a lányának, és vert, terrorizált, megalázott pici koromtól. Anyukám belebetegedett, és a pszichiátrián végezte. Az egész család engem hibáztatott.
Tudom, hogy nem én tehetek róla, de akkor is nehéz volt így felnőni.
Nehezen szocializálódtam, és én voltam a nyomi lúzer még egyetemen is.
Mindenkivel kedves vagyok, mosolygós, közvetlen, mégis sorra kapom még idegenektől is, hogy "Bár megdögölnél már", meg "Aki életképtelen, az lemorzsolódik, ilyen az élet". Mindezt azért, mert nagyon sok betegségem van, és lehet, hogy nem leszek hosszú életű, valamint állandóan egyedül voltam barátok és család nélkül.
A srácok is mindig lekoptak mellőlem, pedig pozitív vagyok, és nem egy hisztis liba.
Ha mindenki utál, akkor velem van a baj?
A családban és tiniként az iskolában, most az ismeretségi körömben.
A magamba nézés megvolt. Szeretek másoknak segíteni, hozzám mindig lehet fordulni, de mindig kihasználnak. A családom azt terjeszti, prosti vagyok -.-
Ha tényleg MINDENKI utál, akkor veled van a baj.
De 99%, hogy csak depressziós vagy, és úgy érzed, hogy mindenki ellened van, miközben erről szó sincsen.
Nagyon pozitív, segítőkész lány vagyok. A depresszió aztán messze van tőlem.
Nem beképzelem, van, hogy idegenek mondják
"Ha tényleg MINDENKI utál, akkor veled van a baj."
Bizonyos értelemben talán. Például ha iksz meszesedés miatt van egy görbe hátad, ami széles vállal párosul, fölötte fura a vékony nyakon a folyton előredöntve tartott (másfelé nem mozduló) fej, és nem segít a hosszú orr, a hegyes fülek és a sötét táskás szem se, akkor bizony mindenki vámpírnak néz, mégse veled van a baj, hanem vagy a vámpírokkal, vagy az ökrökkel, akik keverik a filmet a valósággal, vagy mindkettővel. Neked meg csak jutott, hogy ezek közt vagy olyan külsővel, ami alapján nagy kollektív ítélet születik, valójában természetesen teljesen megalapozatlanul. Itt már csak ilyen császárok élnek: ítél és kész.
Vannak kivételek bőven persze. Erősen gondolkodj rajta, hogy keresned kell őket mindenütt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!