Mit csináljak ha állandóan érzelmi vasúton vagyok? 17L
Van amikor nagyon boldog vagyok van amikor semennyi kedvem sincs. És ez független a kornyezetemtol általában.
Iskolan kivul szoktam inkább emberekkel beszélgetni. Iskolába keves emberrel, baráttal beszelgetek mert nem birom a nagy társaságot, hogy a sarokból belepofaznak hogy mit beszélek, nem tudom magam benyalatni az emberekkel. Nekem ilyen kepessegem nincs. Világéletemben mindig volt" barátnő" de egyik se volt barát, sőt, kamubarat. Most van néhány. Valahogy a sajat nememmel nem tudok kijönni
Viszont a pasikkal nagyon kitudok jonni, azt mondjak h ilyen egy lany aki nékik való.
Azt sem ertem hogy az emberek miert kérdezősködnek tolem annyit? Persze válaszolok kulonben sose rázom le őket, de akkor is.
Biztos feltünt hogy elkalandoztam a lényegről, de ezek a dolgok amik tudnak bosszantani.
Max hullámvasúton! :D A vasút az egyenes. :) A hullámvasút az egyszer fent, máskor lent.
Szimplán szállj ki ebből a járatból.
"sajat nememmel nem tudok kijönni
Viszont a pasikkal nagyon kitudok jonni, azt mondjak h ilyen egy lany aki nékik való."
Hadd segítsek: valami irgalmatlan nagy gond van a személyiségedben, vagy a viselkedésedben, amit csak a punciillat tud elfedni. Magyartanároddal hogy jössz ki..?
Te mirol beszelsz? Nem puncival teszem magam érdekessé.
Arrol meg nem tehetek hogy sok lany pletykás, kibeszeli a masikat, nyavog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!