Nektek is van olyan ismerősötök aki állandóan a szavatokba vág?
Igen, sajnos nekem is van... Az anyám. Képzelheted milyen lehet. Ő is folyton a szavamba vág, mással kezd el beszélni, stb., de ha én csinálom ezt vele(vagy akárki más), akkor persze hogy neki áll feljebb. Neki hiába szól bárki ő nem veszi észre magát.
Szerintem jó lenne ha konkrétan megígértetnéd az illetővel, hogy ne csinálja többet, illetve szólj neki a beszélgetés elején valami olyat hogy "légyszi most hallgass végig" vagy "ezt hadd monfjam el" (bár az utóbbi inkàbb bunkón hangzik). Szerintem a legszörnyűbb az, amikor egy viccet, vagy egy halálosan komoly ügyet mahyarázol/mesélsz, és még csak arra se méltat, hogy végighallgasson.
*mondjam, *magyarázol
Bocs a helyedírási hibákért.
Nincs. Az ilyen ismerőseimmel való kapcsolatot gyorsan leszoktam építeni. Kétszer figyelmeztetek valakit, utána ott hagyom és kész.
Anyámnak is volt egy ilyen korszaka. Amint a szavamba vágott, ott hagytam. 1 hónap után leszokott a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!