Mit jelent ha egy fiú gyakran poénkodik azzal, hogy kicsi neki?
Figyelt kérdés
Úgy értve ez jelenti azt pszichológiailag hogy kompenzál, bármi, nem tudom megfogalmazni tehát, valaki aki ért az emberekhez?2017. febr. 12. 21:35
11/13 anonim válasza:
Egyébként nekem van egy trükköm: néha én is viccelek, hogy kis farkam van, mert annyit se tud a legtöbb nő, hogy mi az a vérpénisz. ;-)))
Igyekszem lankadtan bevillantani előtte, előjáték során, aztán amikor kielégítem, akkor a meglepetés is fennakasztja a szemét a gyönyörtől. Pláne, amikor kihúzom, még mindig mereven... :P
A tudatlanoknak így mutatom meg, mi az a "varázslat". :))
(Értsd: azt, hogy mi az a vérpénisz...)
12/13 anonim válasza:
1.Semmit nem jelent, poénkodik.(én is szoktam vele viccelni, pedig nem kicsi)
2.kicsi van neki, őszinte.
3.nagy van neki, hazudik.
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsi lehet hogy nagy, egy biztos ha kicsi és szorong miatta nem fog poénokat gyártani. Lhet csak kíváncsi mi a te véleményed a dologról. Esetleg elmondhatod neki te is vicces formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!