Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az olyan emberről, aki hiába fiatalabb egyes személyeknél, mégis mindig elvárja, hogy előre köszönjenek neki? Ha pedig nem így történik, akkor még ő tartja bunkónak a másikat. Nem paraszt az ilyen?
2017. febr. 11. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire fiatal.

Ha nő/lány akkor jogosan várja el, hogy neki köszönjenek először, előre.

Ha pasi, akkor az "alsóbbrendű" köszön először (itt lesz a kérdésedre a válasz, hogy nem teszi felsőbbrendűvé, az, ha kierőszakolja, hogy neki köszönjenek először)

Ezeket felülírja, ha egy helységbe lép be az illető, akkor nemtől függetlenül neki kell köszönni az ismerőseinek.

2017. febr. 11. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Bárkit parasztnak tartok, aki azon problémázik, hogy ki köszönjön előbb.
2017. febr. 11. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egy igazi bunkó aki elvárja a másiktól, hogy előre köszönjön, akárhány éves, akárhol van akármi a neme, az köszönjön először aki előbb meglátja/megismeri a másikat.
2017. febr. 11. 19:23
 4/6 A kérdező kommentje:
3# ehelyett csak bámul az ember pofájába de meg nem nyikkanna
2017. febr. 11. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha pasi, akkor az "alsóbbrendű" köszön először"

Ez hülyeség. Az köszön először, aki elsőként akar köszönni, vagy aki éppen úgy kerül sorra. Én pl. SOHA, de soha nem néztem, hogy a másik illető előbb köszön-e mint én. Látom, hogy jön, hát köszönök neki. ha ő köszön előbb, akkor ő köszönt előbb. Ha én, akkor meg én. Általában azt vettem észre, hogy az aktívabb személyek köszönnek előre. Ez nem alárendeltségtől függ, fölösleges is ilyeneket belelátni.

2017. febr. 11. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyeneken èn nem akadok fenn. Előre köszönök mindig. Ha valaki nem köszön vissza, nem pazarlok energiát arra se, hogy vèlemènyt alkossak. Nem rendíti meg a hangulatom ès nem cseszi el a napom. De akinek túl sok energiája van, a hiányosságokra figyel ès hibákat keres. Vannak mások akik a másik oldalra figyelnek, ès èszreveszik a lehetősègeiket, továbbá èlnek is velük. Az első klikkbe tartozók, panaszkodnak másokra ès a saját èletükkel nincsenek megelègedve. A másodikba tartozók, sikeresek.
2017. febr. 14. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!