Anyám miért degradál folyton?
Fogalmam sincs, miért, de rosszul esik, és az egész napom el van rontva. Neki csak a pénz fontos, és nem az értékek... Jó tanuló vagyok, egyetemre járok, vannak céljaim. Neki semmi, és mindig bántana. Korábban bántalmazott fizikailag is, amiatt pánikbeteg lettem, és féltem kimenni a házból, bár akkor is csak kinevetett, hogy be vagyok zárkózva, szerencsétlen vagyok.
Most teljesen normális életet élek, és degradál. Egy vidéki kis helyen élek, és hazajöttem pár napra. Itt nem igazán van hová menni, csak a boltba voltam meg meglátogatni egy barátnőmet. És direkt beszólt, hlgy nem megyek sehová. Egy burokban vagyok, bezárkózva, mint egy szerencsétlen. Pedig igazán rugalmas életet élek nagyvárosban. De ezek a szavak még mindig fájnak, mintha direkt bántani akarna, direkt tudatosan degradál engem. Ezért nem is mondok már neki soha semmit, és ő ezt annak veszi, hogy zárkózott liba vagyok.
Hogyan dolgozzam fel az ilyesmit? Nagyon érzékeny vagyok még mindig sajnos az ilyen rágalmazásra. Tudom, hogy túl kellene esnem rajta, de valahogy nem megy. A mondat óta szinte megfájdult a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!