Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem nem jönnek be azok...

Csak nekem nem jönnek be azok a csajok akik tul izmosak?

Figyelt kérdés
Nem az agyongyurt testepitokre gondolok hanem ugy atlagban. Engem pl kiborit ha azt latom egy lanyon ha kockas hasa van vagy izmos a keze vagy pl laba. Es sokan tokre odavannak mostanaban az ilyenekert. Jo nem azt mondom hogy legyen egy no anorexias vagy elhizott de komolyan csak engem zavar ha egy szep kinezetu vekony lanynak latszanak az izmai mint pl egy ferfinal? A lanyoknal valahogy ez nagyon fura nekem. 18/F

2017. febr. 10. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem.
2017. febr. 10. 21:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen csak normális vagy, ennyi.
2017. febr. 10. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem, mert az túl férfias.
2017. febr. 10. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Tehát akkor egy csaj már ne is sportoljon??

Én 4-5 éve rendszeresen sportolok és nem arra mentem, hogy kockahasam legyen, mégis látszik és szép. Egyeltalán nem férfias.

Èrdekesen gondolkoztok ti is ám...

20/l

2017. febr. 10. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Kinek mi tetszik...

Én is edzem, egészégesen táplálkozom, így nekem sokkal jobban tetszik egy hozzám hasonló lány, akinek hasonló az életvitele.

Egyáltalán nem rossz az ha látszik az izom.

2017. febr. 10. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

#4 "..akik túl izmosak".

Nehogy már egy kis futástól legyen rajta 60 kiló izom. A kérdező erre gondolt. Mielőtt megszólalsz, gondolkozz te gyerek.

2017. febr. 10. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön.

Ő például elképesztően jól néz ki:

[link]

De azt is megértem hogyha valaki kevésbé kedveli ezt. Ízlések...

Egy barátom pedig kimondottan a kicsit elhízottabb csajokat szereti annak ellenére hogy az ő teste pedig eléggé ki van dolgozva. Mindenkinek más jön be. 18/F

2017. febr. 10. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Na most túl izmos vagy nem túl izmos? Vagy a te skálád szerint egy minimális izom is túlzásnak számít?

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi tetszik neki, de ne szóljuk már le azt, akinek más jön be, se azt, aki nem felel meg az ízlésünknek.

2017. febr. 10. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes a sportoló nők többsége nem kigyúrt állat, úgyhogy hagyjuk ezt a hülye dumát
2017. febr. 11. 12:53
 10/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek, a kockahasat pedig imádom!
2017. febr. 11. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!