Mi a különbség a cigány és a rumuglo közt?
Figyelt kérdés
Kulturájukra, szokásaikra lennék leginkább kíváncsi.
Minél bővebben fejted ki,annál jobban örülök.😄
2017. febr. 9. 15:49
1/9 gypsyboy23 válasza:
a rumuglo félig magyar félig cigány
3/9 anonim válasza:
én romungrónak ismerem az roma és magyar keveredése Szokásaik kb félúton vannak de van mikor egyik győz de nehéz helyzetben is lehetnek ha egyik csoport sem fogadja el.
4/9 anonim válasza:
A cigány egy népcsoport. Oláhok, beások, teknővájók, kolompárok és ki tudja hány csoport tartozik közéjük. És még egymást is utálják, mint a szart.
5/9 anonim válasza:
A rumngrok a ciganyok egy fajtaja .
Az olyan ciganyok akik nem tradicionalis ciganyok nem beszelik a nyelvet nincs vajda stb.
Lehet tiszta cigany is es felver is arra mondjak aki nem beszel ciganyul
6/9 anonim válasza:
Elozo vagyok . En is rumungro vagyok amugy
7/9 anonim válasza:
A rúdugrók se beszélnek cigányul... :-))
8/9 Bogrol válasza:
A rumuglo mesztic,tök mindegy hogy milyen faj vagy alfaj a 70% műveletlen,igénytelen 20% kulturált normális életet élő ember 5% kiemelkedően tehetséges zene,tánc,alkotó népművészet,2,5% magasan kvalifikált tudományok területén a maradék 2,5 politikai pályán .
A műveletlenek és a politikusok szégyenítik a többit az általános megítélés szempontjából,ezért van az hogy amíg nem ismersz meg egy cigány embert a puszta látványától is kiráz a hideg.:)
9/9 anonim válasza:
Minek szolnak bele olyanok akik azt se tudjak mirol van szo istenem de sok a tulokos !!! A rumungro a ciganyok egy resze akik nem beszelik a nyelvet ennyi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!