18 évesen még gyerek vagyok? Csak mert gyerekesebb vagyok mint a 15 éves öcsém. Sokkal. A természetem főként, elég sokszor volt mostanában hogy fiatalabbnak néztek.
Figyelt kérdés
Tök ciki amikor az öcsémet felnőttnek kezelik engem meg kidobnak a cigi boltból mert nincs nálam a személyim.
De rájöttem mi a baj sztem az a baj h nincs arcszőröm, meg úgy sok szőröm nincs a testemen. na most lehet venni ilyen mű arcszőrt pl?
2017. febr. 7. 11:02
11/15 anonim válasza:
Nálam fordítva van. Engem 30 körülinek néznek. Cserélnék veled. 22F
12/15 A kérdező kommentje:
Oks. Mikor és hol cserélhetünk? :D
2017. febr. 7. 12:34
13/15 anonim válasza:
Engem is fiatalabbnak néznek, akik nem ismernek, bár én lány vagyok... 21-nek néznek, közbe meg 26 vagyok.
14/15 anonim válasza:
Ne bánkódj, én is így vagyok vele. A 190cm magasságommal babaarcom van, szóval érdekes a genetika 😏 engem se akarnak kiszolgálni néha de akkor odadugom a személyit az orra alá. De mondjuk megértem egy kicsit mert mentalitásba tényleg nem vagyok még felnőtt, hát most ez van. Emiatt azért ne érezd rosszul magad szerintem, majd idővel eljön minden.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is, leírás alapján, kicsit gyerekes vagy.
Egyébként ez velem is megesik. Egyszerűen az emberek nagyon nagy része (90%) hülyébbnek, éretlenebbnek, ügyetlenebbnek néz, mint amilyen vagyok. Akkor jön a koppanás, amikor rájönnek, hogy tévedtek. De, veled ellentétben, engem nem érdekel az, hogy más hogyan kezel le, néz le, addig az én helyzetemet nem változtatja a rólam alkotott véleménye. 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!