Milyen ember lesz belőle ha felnő?
Figyelt kérdés
Milyen ember lesz olyanbol aki folyton más elvárásai szerint cselekszik , akit sokat bántottak (nem fizikailag) , elkesetedett , magányos de ugyan nagyon kedves . ma már nem fűz reményt semmibe , szerintem meg utálta az embereket . sajnos az egyik barátomról van szó . ő egy nagyon jo ember , csak az emberek miatt kicsit bezárkózott magába . rengeteget sportol , csak azert hogy ne jussanak eszébe ezek a dolgok. Mindig egyedül van , mindent egyedül csinál . én nagyon sajnálom hogy ilyen neki . hogyan tudnék neki segíteni , hogy ne gondolja azt hogy egyedül van .2017. febr. 1. 23:46
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen személy vagyok, bár én nem sportolok.
3/7 A kérdező kommentje:
17 éves
2017. febr. 1. 23:55
5/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Nem lehet, hogy szeret egyedül lenni?
Amúgy beszélgess vele olyan dolgokról, ami nem a problémája. Tudom, a modern pszichológia szerint a "dolgokat ki kell beszélni", de én akkor is azt mondom, hogy ha a barátodnak a nap 24 órájából 14-ben ott motoszkál a fejében a kínja, 8-ban meg alszik, akkor az a maradék 2, amit veled tölt, legyen felszabadító, üdítő, szórakoztató. Kicsit rángasd ki a keserű valóságból. Ha akar róla beszélni, akkor majd fog, addig meg szórakozzatok! Szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz érte, hogy biztosítod abban, hogy mellette leszel, ha akar beszélgetni, vagy szüksége van valamire, és hogy kikapcsolódást biztosítasz.
6/7 anonim válasza:
Èn is ilyen voltam :D Nekem önbizalom hiányos volt, és próbáltam mindenkinek megfelelni , hogy ne kapjak senkitől negatív kritikát, persze mondanom sem kell ,hogy ez lehetetlen... Pár év és meg fog változni :D én is így tettem :D Annyit persze segíthetsz neki ,hogy vele vagy , de többet nem tudsz.. neki kell ezt észrevenni... És miből gondolod ,hogy nem gondolja azt ,hogy te mellette vagy?
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mivel bántották a barátod. De szerintem a személyes viszonyulás az általában inkább belülről jön, nem csak a környezet hozza létre. Számomra értelmetlen lenne, ha valaki úgy mutatná be önmagát, hogy "csakis a környezete miatt" olyan amilyen. A kérdés olyan, mintha nem léteznének magányos természetű emberek. Lehet, hogy a barátodnak nem az a baja, hogy magányos, hanem nincs kibékülve önmagával, ha másokat hibáztat a saját hozzáállásáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!