Szerintetek jó vagy rossz, hogy 11 éves létemre ilyen komoly vagyok? Bővebben itt:
Szia!
Átérzem a dolgot, ebben a korban én is ilyen voltam, bár engem egyáltalán nem zavart, max. annyiban, hogy úgy éreztem, mintha kicsit kilógnék a korombeliek közül. Most 24 éves vagyok (ráadásul pszichológia hallgató), és összességében azt mondom, nagyon nagy előny, ha már egész fiatalon tudatosan éled az életed, sőt néha még az is, ha "túlkomplikálsz" dolgokat. Mások számára gyakran az jelenti a túlkomplikálást, ha több szempontból is átgondolsz egy dolgot és emiatt lassabban, de megfontoltabban döntesz vagy nyilvánítasz véleményt. Szerintem arra kell figyelni, hogy ez az alapvetően jó tulajdonság ne forduljon át görcsösségbe, rugalmatlanságba vagy szorongásba. Inkább ezek azok, amik károsak lehetnek, ha nem mered megélni a pillanatot, nem mersz néha hülyeséget csinálni, mert benned van az az elvárás saját magad felé, hogy neked ennél okosabbnak kell lenned, vagy hogy te nem követheted el azokat a hibákat, amiket más elkövet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!