Mit gondoltok erről? Ilyen esetben mi a teendő? (Nagyon furcsa. )
Van egy (feltehetőleg) környékbeli fiatal, akinek a külseje gyakorlatilag teljes mértékben megegyezik az enyémmel, még a mozgása, illetve a séta közbeni megnyilvánulásai is kísértetiesen hasonlítanak... (Az öltözékét meg sem említem.) A hasonmásom.
Mintha szándékosan járna/öltözne/viselkedne úgy, mint én.
Mindez nem is lenne annyira "zavaró", ha nem kaptam volna fenyegető üzeneteket, több alkalommal is, és nem láttam volna gyanús alakokat az évek során, akik figyelnek, videóznak, fotóznak.
Ráadásul (még régen) egy alkalommal egy rendőr szinte meg volt győződve arról, hogy én egy általa ismert bűnöző vagyok. Máskor pedig egy "aggasztó" külsejű férfi hitte azt, hogy én "y" vagyok, illetve már több alkalommal is összetévesztettek valakivel az idegenek, legutóbb tegnap este. Sajnos nem emlékszem az általuk említett névre/esetleg nevekre.
Mindezeken felül, az interneten is látok néha olyan "írásokat", amelyek alapján azt gondolom, hogy valaki utánoz, és ál-információkat terjeszt rólam.
Nem tudom, van-e jelentősége, de rengetegen bántottak és gúnyoltak kamaszként, de előfordult mostanában is, hogy rám szállt néhány helybéli.
Hozzátenném, hogy a szóban forgó személyt eddig talán négy alkalommal is láttam közelről, és feltűnt, hogy szándékosan azokat a helyeket keresi fel, ahol én is viszonylagos rendszerességgel tartózkodom.
(Fehér, magyar ember vagyok.)
09:17
Megtörtént eseményeket nem illik letagadni.
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy képzeltem az egészet. A helyemben te is megértenél.
Maximum azt a "részt" reagálom túl, amelyben a helyek felkereséséről beszélek.
Kérnék egy hosszú és komoly kifejtést, amelyből hiányzik tagadás. Mert igenis IGAZ, megtörtént esemény(ek), amelyeket leírok.
Felőlem akár meg is kérdezhetitek azokat a személyeket, annyira BIZTOS vagyok az igazamban.
Meg az is, hogy itt a gyakorin ír valaki valamit, és te kb. magadra ismersz??? Normális vagy?????
Amúgy tudod te hányan járnak és írkálnak ide? :D
Kisfiam! Nem kellett volna füvezned, akkor most nem lennének pszichés tévképzeteid, meg összeesküvés elméleteket se gyártanál!!!
Tudod a fűnek van egy ilyen hatása!!
Mint írtam az előbb, az ügy bármelyik "résztvevőjét" megkérdezhetitek, akár a rendőrt is.
Biztosan tátva maradna a szátok.
09:30
Soha nem füveztem, és nem is dohányzom. Téged jellemez, ha ilyeneket feltételezel.
Aki kérdéseinél magadra ismersz, arra írtál már rá privátban? Lehet, hogy kiderülne, hogy csak véletlen egybeesés...
Ismerőseid mit gondolnak erről?
09:38
Volt, hogy nyíltan megkérdeztem, de kétértelmű választ adott.
Akár ezt is túlaggódhatom bizonyos esetekben, ezt aláírom.
09:41
Nem neked szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!