Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt érzem, hogy túl jó hozzám...

Azt érzem, hogy túl jó hozzám jobb lenne ha elküldeném ez miatt?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt, de nagyon normális annyira hogy kellemetlenül érzem magam..eddig csak k**al voltam, és azt érzem hogy nem vagyunk egy szinten hogy ő több értelmesebb meg úgy mindenben több mint én, ezt már mondtam is neki már de azt mondta, hogy "legyen az ő dolga mit gondol rólam" .

Eddig 3 szor találkoztunk, de valahogy mindig előjött ez a probléma a részemről hogy ez miatt szarúl voltam,nem tudtam irányítani a törénéseket férfi létemre.

Láttam, hogy őt ez zavarja viszont nem küldött el még el, de néha olyan értelmetlenek a beszélgetéseink hogy nagyon és ez leginkább miattam van egyébként.

Össze-vissza balf**kodok, és egy csomó hátrányosságot érzek magamban..9 barátnőm volt, de azt sem tudom hogyan fest egy normális randi, furcsán is viselkedek sokszor mintha szűz lennék de komolyan.

Közben meg bennem van egy félelem elég erősen, hogy csalódni fog bennem és ezt nem akarom.

Ha úgy közeledek hozzá ahogy nekem megszokott egyből (jogossan) arébb lök vagy valami ami miatt ismét csak szarúl érzem magamat.

Nagyon furcsa nekem ez az egész legszívesebben megírnám neki bármennyire is megalázó, hogy neharagudjon de én egy rakás szar vagyok hozzáképest mint ember és nem akarok neki csalódást okozni, úgy szerintem nem tudok viselkedni ahogy helyes lenne számára, viszont közben meg akarom őt mármint egy ilyen lányt és nem tudom mit tegyek.

Össze akarok jönni vele, de félek ez az igazság és saját magamtól...

Közben ő meg teljesen átlátja rajtam ezeket a dolgokat, amiket el is mond.

Ha valami furcsa dolgot csinálok, bocsánatot kell kérnem sokszor...kellemetlen az egész pedig tényleg akarom őt.

Továbbá azt érzem, hogy megkéne változnom hozzá hogy jó legyek neki.

Jelenleg ott tartunk, hogy az utolsó beszélgetésen kicsit össze kaptunk többek között ezek a dolgok miatt is...teljesen nála van az irányító szerep ami nekem nagyon furcsa.

Fogalmam nincs mit kezdjek ezzel a helyzettel.

Mit kéne mondanom neki? 24 f 19l

2017. jan. 26. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyen az amikor egy agymosott találkozik egy értelmes emberrel.

"Továbbá azt érzem, hogy megkéne VÁLTOZNOM hozzá hogy jó legyek neki."

Ez a megoldás.

2017. jan. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!