Minden embernek van rossz és jó oldala?
Úgy tudom, igen. Van egy barátnőm, aki alapból nagyon rendes ember, nem káromkodós fajta. De nála is előfordul, hogy elszakad a cérna, ha látja, hogy egy gyerek nincs megnevelve. Szóvá is teszi a szülőknek, hogy nem a telefont kéne nyomkodni, hanem a gyerekkel kell foglalkozni. Például tavaly az orvosnál volt a testvérével, egy 6 éves gyerek az anyja telefonját nyomkodta. A barátnőm mondta a testvérének, hogy milyen szomorú, hogy odáig fajult a világ, hogy a gyerekek is a telefont nyomkodják és nem csinálnak értelmes dolgokat. Legalább egy képeskönyvet hozhatott volna magával. Erre a testvére mondta, mikor ők voltak gyerekek, a könyveket bújták a várakozás alatt. Régi szép idők...
Az anyuka szerintem meghallotta, mert elvette a gyerektől a telefonját szégyenében.
Volt, hogy amikor a Margitszigeten voltam vele, a szökőkútban pancsoltak a gyerekek, ami ugye nem megengedett. A barátnőm ezt mondta: "Hű, állatkerti majmok pancsolnak a kútban!"
Neki ez a rossz tulajdonsága, hogy hangosan a tudtára adja mindenkinek a véleményét. Nem utálja a gyerekeket, csak haragszik a szülőkre, hogy nem foglalkoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!