Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden embernek van rossz és...

Minden embernek van rossz és jó oldala?

Figyelt kérdés
Bennem folyamatosan munkálkodik egy kis ördög pl észreveszem mikor vagyok irigy, mikor utálok valakit, mikor vagyok kárörvendő. De van ilyenkor van egy másik hang is ami kérdőre vonja az elsőt. Ezért van az hogy meghívok olyan embereket is valahová akit nem kedvelek, de tudom hogy más igen. Vagy hogy amikor irigy vagyok, megbeszélem magammal hogy saját magamhoz mérjem a teljesítményem ne másokhoz. Vagy amikor valakibe akit nem kedvelek jól belerúghatnék amikor bajban van mégsem teszem, mert meggyőzöm magam hogy nem lenne helyes. Ettől függetlenül először mindig a kisördög munkál a fejemben és nem tudom elérni azt hogy mindjárt a kegyesebb énem szóljon hozzám.
2017. jan. 24. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, igen. Van egy barátnőm, aki alapból nagyon rendes ember, nem káromkodós fajta. De nála is előfordul, hogy elszakad a cérna, ha látja, hogy egy gyerek nincs megnevelve. Szóvá is teszi a szülőknek, hogy nem a telefont kéne nyomkodni, hanem a gyerekkel kell foglalkozni. Például tavaly az orvosnál volt a testvérével, egy 6 éves gyerek az anyja telefonját nyomkodta. A barátnőm mondta a testvérének, hogy milyen szomorú, hogy odáig fajult a világ, hogy a gyerekek is a telefont nyomkodják és nem csinálnak értelmes dolgokat. Legalább egy képeskönyvet hozhatott volna magával. Erre a testvére mondta, mikor ők voltak gyerekek, a könyveket bújták a várakozás alatt. Régi szép idők...

Az anyuka szerintem meghallotta, mert elvette a gyerektől a telefonját szégyenében.

Volt, hogy amikor a Margitszigeten voltam vele, a szökőkútban pancsoltak a gyerekek, ami ugye nem megengedett. A barátnőm ezt mondta: "Hű, állatkerti majmok pancsolnak a kútban!"

Neki ez a rossz tulajdonsága, hogy hangosan a tudtára adja mindenkinek a véleményét. Nem utálja a gyerekeket, csak haragszik a szülőkre, hogy nem foglalkoznak velük.

2017. jan. 24. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az a nem mindegy, hogy melyik milyen arányban van. Ill. hogy az illető mennyire törekszik a rossz tulajdonságait megváltoztatni.
2017. jan. 24. 10:27
 3/3 Clay Morrow ***** válasza:
Nekem biztos van, gondolom még jó páran vannak így.
2017. jan. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!