Nagyon durvan osszevesztem apaval, es nagyon bant. Mit tegyek?
Menj oda hozzá, és kérj bocsánatot, mondd hogy nem gondoltad komolyan és sajnálod.
Ez a legtöbb amit tehetsz.
Édesapád kérjen bocsánatot tőled! Amiért provokálta az egészet. Ha nem kezd el szekálni hanem kussol akkor te sem bántod meg. Ismerős helyzet, velem is ezt csinálta apám mikor még éltek a szüleim. Szerencsére anyám hallotta és úgy le szokta cseszni hogy a ruha meggyulladt rajta ahogy mondani szokás. Aztán mikor már annyira öregek voltak hogy szenvedés kezdett lenni az életük, akkor a sok kín hatására teljesen normális lett velem. Ady lehet hogy nem véletlenül írta a Nekünk Mohács kell c. versét:
Az én apámra nagyon igaz volt ez a vers, mert ha jól kizsákmányolta egyik gyerek vagy unoka, vagy ha az öregkori kínok vezették le káros energiáját, akkor ő lett a világ legjobb apja. Apukádra is ez lehet igaz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!