Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Durván mulya vagyok, miért?

Durván mulya vagyok, miért?

Figyelt kérdés

Ugyetlen, esetlen, gatlasos, nem merek megszolalni, toketlen vagyok. Iskolaban en vagyok az aki csak bambul maga ele a padban ea nem mond semmit, szorongok, sokan piszkalnak.

Nem tudok onalloan elintezni dolgokat, bizonutalan vagyok.

2016. aug. 1. 16:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Bizonytalan
2016. aug. 1. 16:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Multkor a gépet se tudtam bedugni a konektorba
2016. aug. 1. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de apró lépésekkel már haladok aféle, hogy megváltozzak. Csak elhatározom magam, és azt mondom, hogy muszáj megcsinálnom, és meg is csinálom. Sok benned a feszültség, kezdj el edzeni, jobban fogod magad érezni.
2016. aug. 1. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
En is ilyen voltam, aztan a hormonvaltozasokkal ajulas, rangogorcs. Kiderult, hogy epilepszia. Vizsgaltasd ki magad!
2016. aug. 1. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a szüleidet, hogy foglalkozzanak veled többet és adjanak értelmes, önállóan végzendő feladatokat. Emellett olvass sokat (szépirodalom, szakirodalom).
2016. aug. 1. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

aha, olvass verseket :D attól kemény leszel, mint bikafos

Eddzél

2016. aug. 1. 17:04
 7/7 anonim válasza:

Ja, mert az edzéstől minden megoldódik... nem csak hülye lesz, hanem egy nagy böhöm állat...

Figyelj! Próbálj meg önállósodni, keress valami diákmunkát/munkát vagy egyéb elfoglaltságot, ahol kénytelen vagy emberekkel érintkezni és problémákat megoldani. Vagy járj el valahova, annyi különböző kör van, válassz egyet ami tetszik és csináld. Persze sportolhatsz is. Ahogy már mondták, olvass, alakítsd át a napi rutinodat, hogy kizökkenj az eddigi kis világodból.

2016. aug. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!