Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Önbizalomhiányos, érzelmileg...

Önbizalomhiányos, érzelmileg sérült csajt lefektetni rossz dolog?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ők azért könnyen kaphatóak, mert szeretethiányosak, bárkinek megadnak mindent, pár jó szóért cserébe. De másik részről minek babusgatni és tisztelettel bánni olyan lánnyal aki könnyen kapható? Ki a rossz az ilyen rövid, pár hétig tartó, a lány szemszögéből kihasználásnak érzett dolgoknál?
2017. jan. 19. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2%
Egy patront megér.
2017. jan. 19. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

Nem rossz.

Csináld. Tök mindegy milyen lánnyal vagy mennyi ideig, ha elválsz tőle így is úgyis te vagy a szemét.

2017. jan. 19. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés egyáltalán miért merült fel? Keress egy önbizalommal teli, mentálisan egészséges lányt, és akkor nem kell azon gondolkoznod, hogy rossz dolog e egy beteget megfektetni.
2017. jan. 19. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
#13: Őszintén szólva, nem sok ilyet láttam még. Aki buta volt, azt bárki könnyen vihette. A másik véglet, meg teljesen elszállt magától és irreális elvárásokat támasztott társkeresés terén. Aranyközéputat nem igazán látni.
2017. jan. 19. 22:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Az arany középutat járó nőkkel az a helyzet, hogy ők sem a saját maguk ellenségei. Nem fogják senkinek sem bebizonyítani, hogy ők mások, mint a többi. Azzal fognak járni, aki eleve hisz abban, hogy vannak rendes lányok. Két szó után kiszúrják, ha csalódott vagy és lenézed a nőket. Kapásból elkerülnek. Ebből következik, hogy ha valaki azt hiszi, hogy minden nő egy aljas démon, az nem is fog soha látni egyet sem, aki rendes.
2017. jan. 19. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
#15: Körülírtál egy embertípust, ami rám nem igaz. Nem vagyok csalódott, nem nézem le a nőket, nem hiszem, hogy minden nő egy aljas démon. Mégsem gyakran látok ilyen nőket.
2017. jan. 19. 22:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha te tényleg nem vagy ilyen, akkor bocsánatot kell kérnem. Azért gondoltam, hogy ilyen vagy, mert a világ tele van normális lányokkal, ahogy normális férfiakkal is. Még nincs kihalásra ítélve az emberiség. Ha valaki nem veszi észre a másik nem tagjai között a gyöngyszemeket, arra tudok tippelni, hogy az ő szemén van köd. Ezen az oldalon folyton azt látom, hogy megkeseredett nők és férfiak szidják a másik nemet a normális kérdések alatt is. Ez az, amit elszomorítónak látok.
2017. jan. 19. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Magam részéről úgy vagyok vele, hogy én senkit nem szoktam direkt bántani, vagyis ártó szándék nincs bennem. Ha megtetszik egy lány, és meg akarom dugni, akkor legjobb tehetségem szerint kezdem el fűzni, hogy ez sikerüljön. Viszont ha egy lány beenged a bugyijába (akármivel csábítom el), onnantól kezdve nem tudom sajnálni, mert ő engedte meg a dolgot. Az ő dolga, hogy utólag megbánja-e vagy sem.
2017. jan. 20. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!