Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor mi van az emberrel...

Ilyenkor mi van az emberrel nem értem?

Figyelt kérdés

Haverom hisztizik hogy nekem milyen könyü valami, meg célozgat.. Én meg leirom neki segitség képp hogy hogy kell azt csinálni, lépésről lépésre, vagy hogy én mit csináltam, még nem is egy olyan összetett dologról van szó. de az meg mintha már nem is érdekelné, vagy keresi a kifogásokat, vagy témát vált. De nem tesz érte semmit. és legkzelebb is hisztizik nekem hogy én nekem ilyen meg olyan jó meg könnyü.. de nem csak nálla, másnál is észrevettem.

Direkt csinálják az ilyet az emberek? vagy lusták? Vagy én nem tudom elképzelni, hogy mi tartja őket vissza, mi okoz nehézséget? Most ez olyan hogy én biciklire ülök, kb ilyen szintü dolog

2017. jan. 16. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán neked vág az agyad,könnyen meg érted a dolgokat,viszont a haverod meg nem.Nehéz a felfogása, viszont nem TE tehetsz róla.
2017. jan. 16. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A munkát nem akarja, csak az eredményt.
2017. jan. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!