Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elkezdtem drogozni kitől kell...

Elkezdtem drogozni kitől kell segítséget kérni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Totál gyengének érzem, összetörve ,megalázva és szó szerint szégyellem saját magamat.

Teljesen egyedül maradtam, és egyszerre túl sok volt az egész a barátnőmmel is szakítottam vagyis inkább 1 hónap alatt kettővel is, és azt látom hogy nélkülem teljesen boldogok mással pedig én amit tudtam megtettem értük...igazából azt sem mondanám ,hogy igazán barátnők voltak csak ilyen "kalandok" érzelmek nélkül de életemben nem éreztem magam úgy mint most kihasználva totálisan anyagilag,érzelmileg.

Nem is igazából ez a legnagyobb probléma, hanem még dolgozni sem tudok elmenni annyira kattogok egésznap saját magamon sehogyan nem tudom kikapcsolni a gondolataimat, és ezért már sehova nem megyek kb 1 hete bevagyok zárkózva és kizárólag így érzem aránylag jól magam, de valamikor még ilyenkor sem, tehát drogokhoz/piához nyúlok.

Ahol élek elég könnyű az ilyen dolgokhoz hozzá jutni sajnos meg alapból is olyan baráti köröm van ami nem igazán egészséges.

Próbálok kitörni belőle, de mostmár tényleg úgy érzem magam hogy egyedül ehhez kevés vagyok...és totálisan csalódtam magamban minden téren. AZ is zavar, hogy csak sajnáltatom magamat kb de nem tudok talpra állni és nem segít senki még csak tanácsokban sem.

Tehát mindennapom olyan mint egy rémálom drogok nélkül, mint valami illuzió komolyan mondom.

Folyamatosan az öngyilkoságra gondolok, de a szüleim miatt nem akarom megtenni.

Soha nem éreztem így magam mindig volt bennem egy akarat, és voltak céljaim de mostmár totálisan szétszúsztam laza 1 hónap alatt.

Mit kellene tenni ilyenkor?? Nem akarok drogokon/pián élni. 24f

2017. jan. 3. 14:00
 1/4 anonim válasza:
4%
Bárki küldhet egy névtelen följelentést a navnak vagy rendőrségnek hogy nyomozzák le az ip címedet és vágjanak börtönbe.
2017. jan. 3. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
1. Látom nem vagy pontosan tisztába hogy mi hogyan működik.
2017. jan. 3. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt keresgélj!

[link]

2017. jan. 3. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit nyomsz? Nem mindegy ám le kéne írni, hogy rendes segítséget kaphass.
2017. jan. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!