Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy csajról előre megmondtam...

Egy csajról előre megmondtam hogy le akar húzni? Jós vagyok, emberismerő vagy csak egy kiégett cinikus?

Figyelt kérdés

Egyetemen van egy csoporttársam full extrás luvnya. Soha rám se nézett. Egyik nap odajön hozzám szélesen mosolyogva és csacsogni kezd. Első gondolatom az volt-na ez akar valamit. Na nem randit vagy szexet, hanem le akar húzni ki akar használni.

Bingó. Azt akarta hogy „segítsek” neki a hiányzó jegyzeteket összeszedni. Magyarul adjam oda az összeset mert neki „néhány” hiányzik (=az összes).

Nem is ez a lényeg hanem az hogy ahogy odajött és rámnézett még meg se nyikkant már tudtam hogy na itt lehúzás lesz.

Még véletlenül se jutott eszembe hogy tőlem mint fiútól akar valamit.

Mit akarna egy full extrás liba tőlem. Ő a hasonszőrű jó külsejű zéró agyúakhoz szokott-amilyen ő maga is.

Vajon én jó emberismerő vagyok, vagy jós, vagy csak egy cinikus?

2017. jan. 15. 19:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na látod, ezért nem vagy jó emberismerő...;)
2017. jan. 15. 21:00
 12/17 A kérdező kommentje:

le akart venni. hülyének nézett volna. azt hitte a csöcskirakás mindenkinél elég. nem jött be.

nekem ennyi elég.

2017. jan. 15. 21:02
 13/17 anonim ***** válasza:

"Egy paddal arébb bizony nem tudták...

és hány és hány olyan fiú pasi van aki egy szép nőtől egyből zombi lesz... "

Mert full retardáltak. Igen, elég sok van.

De ha szeretnéd, megdicsérlek, ügyes vagy, te nem vagy fogyatékos mint a többi.

2017. jan. 15. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:

" full retardáltak."

Egyáltalán nem full retardáltak csak olyanok mint a lepkék a lámpafényben. Nem tehetnek mást. Tudják hogy .éppen most veszik palira őket de nem tehetnek mást.

Szted mondjuk egy kőgazdag ötvenes vállalkozó nem tudja mit akar tőle a 20 éves cicababa?

Dehogynem tudja. De semmit se tehet mert nem tud ellenállni.

Én meg tudok.

2017. jan. 15. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem cinikus. Miért baj az ha segítséget kér?
2017. jan. 16. 04:14
 16/17 anonim ***** válasza:

En azt nem ertem, hogy neked miert baj az, ha neki jobb lesz attol, hogy te oda adod a jegyzeted? Azzal teged megkarosit? Szerintem nem. Mibol gondolod, hogy o nem segitene rajtad, ha egyebkent bajba kerulnel? Mit tudom en, leallna a legzesed? Azert nem szinten kolcson jegyzetet irok, mert a kerdesedbol azt veszem le, hogy arra nem valoszinu, hogy sor kerulne, de ki tudja. Annyit mar megtanultam, hogy a segitseg altalaban mindig a legvaratlanabb helyrol erkezik...Tudod, karma...

Meg ha azt irtad volna, hogy penzt ker... Ez kb olyan, mint amikor tok jo kedvem van reggel, mosolygok, masok, meg meg direkt el is akarjak rontani a kedvem. Miert artanal masnak, ha segithetsz is? Raadasul ugy, hogy neked semmibe se kerul. Manapsag a mosoly meg eleg nagy ajandek. (Ha egyebkent utaljatok egymast az mas, de errol nem irtal.)

2017. márc. 9. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Az volt a baja, hogy nem ... le a jegyzetért.
2017. márc. 9. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!