Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Koszorúslány leszek?!

Koszorúslány leszek?!

Figyelt kérdés
Nővérem esküvőjére felkértek koszoruslanynak, nagyon nagyon orultem neki, igazan... Aztan kicsit jobban atgondoltam a dolgokat, ahogy o elment megvenni a menyasszonyi ruhajat. Ugye nekem is "habos babos" lennr, es segitene felvenni nekem a no, aki adja el a ruhakat... Ez tok termeszetes...lenne... Csak hogy nagyon szegyenlos tipus vagyok, de mrg ha csak az lenne...kisebb korom ota borotvalkozom mindenhol szinte. Has, kar, lab, stb... Mar banom hogy nem tudtam normalisabban megoldani anno... De kerlek ezt mar ne forszirozzuk... Szoval szegyenlem, hogy lehetne ezt csinalni, hogy ne legyrn feltuno? Mert ugye borostas akkor is, ha frissen borotvalom. Ez mindig is szorongast valtott ki belolem, nem merek elmenni orvosi vizsgalatokra, de muszaj lesz... De ez most mindegy. Szoval hogy tudnam ezt megoldani szerintetek? :(
2017. jan. 15. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Legyél koszorúsfiú, akkor legalább nem leszel koszorúslány :)

Remélem segítettem :3

.

.

.

.

Amúgy meg utasítsd vissza, ha ennyire zavar. Lehet, hogy szégyenlős vagy, de azt még te is feltudod fogni, hogyha nem teszel ellene semmit, semmi nem fog változni. Ugyanígy, ha nem akarsz részt venni koszorúslányként, akkor meg kell mondani az igazat vagy honnan szűrje le a következtetést?

2017. jan. 15. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
... Attol meg nem lesz megoldva a problema, hogy megfutamodok... Nincs raas megoldas?
2017. jan. 15. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
De igen, van, pl menj kozmetikushoz, az majd legyantázza. Vagy mehetsz lézeres szőrtelenítésre is, csak ahhoz kell pénz is.
2017. jan. 15. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Orvos!
2017. jan. 15. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

"... Attol meg nem lesz megoldva a problema, hogy megfutamodok... Nincs raas megoldas?"

Miért, mit csinálsz más esetben, mondd már el nekem kérlek szépen :)

Szégyenlős típus vagy, s az a bajod, hogy látszana az esküvőn, s az emberek azt néznék vagy mittudomén mi van a fejedben. De nem menekülés másképp? Ha el próbálod rejteni máshogy? Hmm? :)

De most komolyan. Akkor ennyi erővel ne csinálj semmit, mert minden menekülésnek számít végülis :) És hagyd, hogy lássák, ne érdekeljen.

A szorongásról meg ne hidd, hogy 2 perc alatt megtudod oldani, csak úgy szólok. Főleg, ha messzire visszanyúlik. Hiába tudod, hogy nem kell félni meg minden.

2017. jan. 15. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
En nem azt mondtam.. Hanem esetleg h ne az a no oltoztessen. Pl ilyen megoldasra gondoltam.hogy ez Lehetseges? Az eskuvon ki latna? Ezt senki nem mondta. Csak az aki oltoztet. Mindegy. Koszi mindenkinek
2017. jan. 15. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit érdekel egy idegen nő véleménye? Gondolom nem pár hete kezdett ott, tuti látott már rosszabbat is. Egyébként ha ennyire zavar, akkor tényleg gyantáztass. Vagy szőkíttesd ki a szőröd akkor nem feltűnő
2017. jan. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!